Hipu

Windows 10 Nopémber 2019 Update versi 1909 sayogi pikeun anu milari, ieu kumaha carana kéngingkeun ayeuna

Panungtungan diropéa 17 Apr 2022 Windows 10 Nopémber 2019 Update 0

Sapertos anu dipiharep dinten ayeuna Microsoft parantos ngamimitian ngaluncurkeun Windows 10 Nopémber 2019 Vérsi update pikeun alat anu parantos ngajalankeun Méi 2019 Update. Pejabat Microsoft parantos nyarios Nopémber 2019 Update alias Windows 10 Vérsi 1909 ngawangun 18363.418 sayogi pikeun anu milari, anu hartosna anjeun tiasa kéngingkeun ayeuna ku mariksa apdet sacara manual dina Windows Update. Di dieu di pos ieu, urang ngabahas fitur sarta perbaikan kaasup dina versi 1909. Oge, urang boga tumbu download pikeun meunangkeun panganyarna. Windows 10 Vérsi 1909 ISO langsung ti pangladén Microsoft.

Windows 10 Nopémber 2019 Update

Beda sareng sateuacana Windows 10 apdet fitur waktos ayeuna perusahaan mutuskeun pikeun ngawatesan jumlah fitur anyar sareng fokus kana stabilitas, perbaikan kinerja, fitur perusahaan, paningkatan kualitas, sareng seueur deui. Nya, éta henteu hartosna teu aya anu robih, Panganyarna Windows 10 1909 masihan anjeun langkung seueur kontrol kana béwara, nyiptakeun acara almenak tina taskbar, panéangan explorer file anu diropéa anu nyayogikeun file lokal sareng awan, sareng seueur deui.

Kumaha kéngingkeun Windows 10 Vérsi 1909

Sakumaha dilaporkeun sateuacanna Windows 10 Vérsi 1909 bakal katingali sareng karasa langkung sapertos pak jasa tradisional atanapi pembaruan kumulatif tapi sacara téknis éta tetep mangrupikeun pembaruan fitur. Upami anjeun parantos ngajalankeun Windows 10 Vérsi 1903 bakal mendakan 1909 janten update anu alit, minimally obtrusive.

The Windows 10 Nopémber 2019 Update (versi 1909) anéh sabab ngabagi bungkusan Pembaruan Kumulatif anu sami sareng Windows 10 Méi 2019 Update (versi 1903). Éta hartosna versi 1909 bakal dikirimkeun langkung gancang ka pangguna versi 1903 - éta bakal dipasang sapertos apdet kaamanan bulanan. Jumlah ngawangun bieu bakal robah: ti ngawangun 18362 nepi ka ngawangun 18363.

Tapi versi anu langkung lami tina Windows 10 1809 atanapi 1803 bakal mendakan 1909 janten langkung sapertos pembaruan fitur tradisional dina hal ukuran sareng jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun masangna.

Ngaronjatkeun ka Windows 10 update November 2019

  • Pindah ka Setélan Windows nganggo potong kompas keyboard konci Windows + I
  • Klik Update & Kaamanan lajeng Windows Update.
  • Pencét tombol Pariksa kanggo apdet énggal
  • Upami anjeun nuju Windows 10 Mei 2019 ngapdet alat anjeun heula unduh sareng pasang apdet kumulatif KB4524570 (OS Build 18362.476).
  • Hayu heula Pasang sadaya apdet anu sayogi sareng balikan deui PC anjeun
  • Buka deui jandela Apdet & kaamanan waktos ieu anjeun perhatikeun apdet fitur Windows 10 Vérsi 1909 didaptarkeun salaku apdet opsional.
  • Anjeun kedah klik Unduh sareng Pasang Ayeuna kanggo kéngingkeun Windows 10 Nopémber 2019 update dipasang dina alat anjeun.

Windows 10 Nopémber 2019 Update

  • Balikan deui PC anjeun pikeun nerapkeun parobihan, teras paké winver paréntah pikeun pariksa sareng mastikeun nomer ngawangun Windows 10 Vérsi 1909 ngawangun 18362.476.

Upami anjeun henteu ningali 'Update fitur ka Windows 10, versi 1909' dina alat anjeun, anjeun tiasa gaduh masalah kasaluyuan sareng panyalindungan anu aya dugi ka [Microsoft] yakin yén anjeun bakal gaduh pangalaman update anu saé.

Di dieu Microsoft ngajelaskeun kumaha carana meunang Windows 10 versi 1909 langsung.

Windows 10 Vérsi 1909 ISO

Ogé, anjeun tiasa nganggo resmi Windows 10 1909 update asisten alat atanapi Alat nyiptakeun média pikeun dipasang Windows 10 Nopémber 2019 update dina alat anjeun. Upami anjeun hoyong ngaunduh versi panganyarna Windows 10 ISO Inggris, ieu mangrupikeun tautan pikeun diunduh Windows 10 1909 64 bit sareng 32 bit ISO langsung tina server Microsoft.

  • Windows 10 Vérsi 1909 64-bit (Ukuran: 5.04 GB)
  • Windows 10 Vérsi 1909 32-bit (Ukuran: 3,54 GB)

Baca ogé: kumaha carana ngadamel windows 10 USB bootable tina iso .(Jieun média Instalasi Windows 10)

Fitur Windows 10 Vérsi 1909

Panganyarna Windows 10 Nopémber 2019 Apdet sanés sékrési biasa. Ieu mangrupikeun pembaruan anu langkung alit anu nyayogikeun perbaikan kana wadah Windows. Ogé ngajangjikeun umur batre anu langkung saé kalayan laptop nganggo prosesor anu tangtu, sareng sababaraha tweaks pikeun milarian Windows, sareng perbaikan leutik pikeun antarmuka.

Dimimitian ku Windows 10 versi ayeuna anjeun tiasa nyiptakeun acara langsung tina flyout Kalender dina Taskbar,

  • Ngan klik waktos dina taskbar pikeun muka tempoan almenak.
  • Ayeuna klik tanggal sareng mimitian ngetik dina kotak téks pikeun nyiptakeun acara almenak énggal.
  • Anjeun tiasa nangtukeun nami, waktos, sareng lokasi ti dieu.

Jieun acara almenak tina taskbar

sareng Windows 10 Vérsi 1909 anjeun ayeuna tiasa ngonpigurasikeun béwara langsung tina béwara ogé. Sumuhun pikeun Better ngatur bewara, panganyarna Windows 10 1909 update kaasup tombol anyar dina luhureun Aksi Center jeung kamampuhan pikeun nyortir bewara ku panganyarna ditémbongkeun.

Atur bewara

Ogé, Windows 10 ayeuna bakal ngantep anjeun nganonaktipkeun sora anu diputer nalika aya bewara nembongan. Setelan ieu sadia dina Setélan> Sistem> panel Bewara & Aksi.

Jandéla navigasi dina ménu Start ayeuna ngalegaan nalika anjeun hover ku mouse anjeun pikeun nginpokeun langkung saé dimana ngaklik.

Mimitian menu ayeuna expands

Panganyarna Windows 10 ngawangun 18363 Ngahijikeun eusi OneDrive online sareng hasil indéks tradisional dina kotak teang File Explorer. Éta hartosna nalika anjeun ngetik dina kotak teang, anjeun bakal ningali ménu turun sareng daptar file anu disarankeun sanés ngan ukur file dina PC lokal anjeun anu kalebet milarian file dina akun OneDrive anjeun ogé.

Pilarian dikuatkeun awan dina File explorer

Sarta pamustunganana panganyarna Windows 10 Nopémber 2019 update ngamungkinkeun Ngagunakeun sora anjeun pikeun ngaktipkeun asisten digital pihak-katilu tina layar konci. Éta hartosna anjeun tiasa ngobrol sareng asisten sora anjeun, sareng éta tiasa ngadangu anjeun sanajan anjeun dina layar konci, masihan jawaban.

Ayeuna sareng apdet panganyarna Narator sareng téknologi bantosan pihak katilu pikeun maca dimana konci FN aya dina kibor komputer sareng kaayaan naon éta - dikonci atanapi henteu dikonci.

Oge, update panganyarna ngenalkeun kawijakan rotasi processor anyar nu distributes karya leuwih adil diantara cores favored ieu (prosesor logis tina kelas scheduling pangluhurna sadia).

Baca ogé: