Pangalaman Cloud Powered Clipboard Diperkenalkeun dina Windows 10 update Oktober 2018

Pangalaman clipboard anu dikuatkeun Awan Anyar, Diwanohkeun dina Windows 10 Pembaruan Oktober 2018, Hayu urang tingali pangalaman clipboard Ă©nggal sareng kumaha Aktipkeun singkronisasi clipboard dina sadaya alat.