Ngalereskeun Prosés Kritis Died Stop Code 0x000000EF dina Windows 10

Prosés Kritis Maot bug cek 0x000000EF nunjukkeun prosés sistem kritis geus dieureunkeun, Atawa windows teu bisa nanganan tugas, Ieuh kumaha carana ngalereskeun kasalahan BSOD ieu

Ngalereskeun Bad System Config Info (0x00000074) BSOD dina Windows 10

Upami anjeun gaduh masalah boot kana Windows 10 atanapi sistem anjeun macét dina gelung reboot ningalikeun kasalahan Blue Screen of Death (BSOD) BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO nerapkeun solusi anu didaptarkeun di dieu.

Fix windows 10 Inaccessible boot device BSOD, Bug Check 0x7B

Kéngingkeun kasalahan BSOD alat boot anu teu tiasa diaksés Dina ngamimitian? Kusabab Kasalahan Layar Biru ieu Windows Sering Di-restart sareng gagal ngamimitian normal? Sacara umum, kasalahan ieu (INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE) Bug Cék 0x0000007B nunjukkeun yén OS leungit aksés kana data sistem atanapi partisi boot nalika ngamimitian.

Ngalereskeun Bad System Config Info (0x00000074) BSOD dina Windows 10

Upami anjeun gaduh masalah boot kana Windows 10 atanapi sistem anjeun macét dina gelung reboot ningalikeun kasalahan Blue Screen of Death (BSOD) BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO nerapkeun solusi anu didaptarkeun di dieu.