Hipu

Kumaha Tambihkeun Microsoft Games kana Steam

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 20 Désémber 2021

Rupa-rupa jasa kaulinan online anu ageung nyayogikeun pesta petualangan pikeun pamaén di sakumna dunya. Nanging, salah sahiji kaunggulan ngagunakeun Steam pikeun midangkeun nyaéta anjeun tiasa nambihan kaulinan non-Steam kana platform ogé. Sanajan kaulinan Microsoft teu pikaresep ku loba jalma, tapi aya sababaraha kaulinan anu pamaké maénkeun pikeun uniqueness maranéhanana. Tapi upami anjeun hoyong nambihan kaulinan Microsoft dina Steam, anjeun kedah ngaunduh alat pihak katilu anu disebut UWPHook. Lantaran kitu, tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun nambihan kaulinan ka Steam nganggo aplikasi ieu. Janten, teraskeun maca!

Kumaha Nambahkeun Kaulinan ka Steam Ngagunakeun UWPHook

eusi[ nyumput ]

Kumaha Nambahkeun Microsoft Games kana Steam Ngagunakeun UWPHook

Alatna dimaksudkeun pikeun nambihan aplikasi atanapi kaulinan tina Microsoft Store atanapi kaulinan UWP ka Steam sacara éksklusif. Ieu bakal pohara mantuan pikeun pamaké nu hayang ngajaga sakabéh undeuran maranéhanana di hiji lokasi.

  • Motif utama alat ieu ngan saukur milarian sareng ngaluncurkeun kaulinan paduli sumberna eta geus diundeur ti.
  • Gawéna alat nyaéta effortless tur kacida aman upami anjeun unduh tina situs wéb resmina.
  • Ieu teu bocor data nanaon ka internét atawa ngaganggu file sistem lianna.
  • Leuwih ti éta, kauntungan tina ngagunakeun software ieu nya éta ngarojong Windows 11 , tanpa cacad.

Laksanakeun léngkah-léngkah anu dipasihkeun pikeun nambihan kaulinan Microsoft tina Microsoft Store ka Steam nganggo alat UWPHook:

1. Pindah ka ramatloka resmi UWPHook teras klik dina Ngundeur kancing.

angkat ka halaman unduhan UWPHook teras klik Unduh. Kumaha Nambahkeun Microsoft Games kana Steam nganggo UWPHook

2. Gulung ka handap pikeun Kontributor bagian teras klik dina UWPHook.exe link.

dina kaca github buka bagian Kontributor teras klik dina UWPHook.exe

3. Ayeuna ngajalankeun file diundeur jeung turutan parentah dina-layar pikeun masang alat UWPHook.

4. Saatos masang alat, peluncuran UWPHook tur pilih nu kaulinan Microsoft anu bakal dipindahkeun ka Steam

5. Salajengna, klik dina Ékspor aplikasi anu dipilih ka Steam kancing.

Catetan: Upami anjeun teu tiasa ningali daptar aplikasi nalika anjeun muka alat pikeun kahiji kalina, teras klik dina Nyegerkeun ikon di pojok katuhu luhur jandela UWPHook.

Pilih kaulinan Microsoft anu bakal dipindahkeun ka Steam teras klik dina ékspor aplikasi anu dipilih ka pilihan Steam. Kumaha Nambahkeun Microsoft Games kana Steam nganggo UWPHook

6. Ayeuna, balikan deui PC Anjeun jeung ngaluncurkeun deui uap . Anjeun bakal ningali kaulinan Microsoft anu nembé ditambah dina daptar kaulinan di Steam.

Baca ogé: Kumaha Ngarobih Nagara di Microsoft Store di Windows 11

Kumaha Nambahkeun Microsoft Games kana Steam nganggo Steam Tambah Fitur Game

Kusabab anjeun parantos diajar kumaha nambihan kaulinan Microsoft kana Steam nganggo UWPHook, anjeun ogé tiasa nambihan kaulinan tina antarmuka Steam sorangan. Turutan parentah di handap ieu pikeun ngalakukeunana:

1. Ngaluncurkeun Kukus teras klik dina Kaulinan dina ménu bar.

2. Di dieu, pilih nu Tambihkeun Game Non-Steam ka Perpustakaan Kuring… pilihan, sakumaha digambarkeun di handap ieu.

klik dina kaulinan tur pilih nambahkeun kaulinan non uap ka perpustakaan kuring ... pilihan

3A. Dina Tambahkeun Kaulinan jandela, pilih kaulinan Microsoft nu Anjeun hoyong tambahkeun kana uap.

3B. Upami anjeun henteu mendakan kaulinan Microsoft anjeun dina daptar, teras anjeun tiasa klik NGOTÉKTAK… pikeun milarian kaulinan. Lajeng, pilih kaulinan teras klik dina Muka pikeun nambahkeun eta.

Dina jandela Tambihkeun Game, pilih kaulinan Microsoft anu anjeun hoyong tambahkeun kana Steam. Kumaha Nambahkeun Microsoft Games kana Steam nganggo UWPHook

4. Tungtungna, klik dina TAMBAHAN PROGRAM PILIHAN tombol, ditémbongkeun disorot handap.

Catetan: Kami geus milih Discord salaku conto tinimbang Microsoft Game.

Tungtungna, klik dina ADD SELECTED PROGRAM

5. Balikan deui PC Windows anjeun sareng buka deui Steam . Anjeun parantos nambihan kaulinan Microsoft anjeun ka Steam tanpa nganggo alat UWPHook.

Baca ogé: Kumaha Ngarobih Nagara di Microsoft Store di Windows 11

Tip Pro: Kumaha Aksés Polder WindowsApps

Sadaya kaulinan anu anjeun unduh tina Microsoft Store disimpen di lokasi anu dipasihkeun: C:Program FilesWindowsApps. Ketik lokasi ieu dina File Explorer sareng anjeun bakal nampi paréntah di handap ieu:

Anjeun ayeuna teu gaduh idin pikeun ngaksés polder ieu.

Klik Teruskeun pikeun permanén meunang aksés ka folder ieu.

Anjeun ayeuna teu gaduh idin pikeun ngaksés polder ieu. Klik Teruskeun pikeun permanén meunang aksés ka folder ieu

Lamun anjeun klik dina Teraskeun tombol lajeng, anjeun bakal nampa ajakan handap:

Masih, anjeun bakal nampi ajakan di handap ieu sanaos anjeun muka folder kalayan hak-hak Administratif. Kumaha Nambahkeun Microsoft Games kana Steam nganggo UWPHook

Anjeun bakal nampa sarua sanajan anjeun muka folder kalawan hak husus administrasi .

Ku kituna, anjeun teu bisa gampang ngakses lokasi ieu saprak Windows Administrative jeung Kaamanan kawijakan ngajaga eta ditangtayungan. Ieu pikeun ngajaga PC Anjeun tina ancaman ngabahayakeun. Tapi, upami anjeun nyobian ngosongkeun sababaraha rohangan drive, ngahapus file anu teu dihoyongkeun, atanapi upami anjeun hoyong mindahkeun kaulinan anu dipasang ka sababaraha lokasi anu gampang diakses, anjeun kedah ngalangkungan ajakan pikeun dugi ka lokasi ieu.

Jang ngalampahkeun kitu, anjeun bakal merlukeun sababaraha hak husus tambahan pikeun meunangkeun kapamilikan folder WindowsApps, saperti kieu:

1. Pencét jeung tahan Tombol Windows + E babarengan pikeun muka File Explorer.

2. Ayeuna, arahkeun ka C:Program File .

3. Pindah ka Témbongkeun tab jeung pariksa dina Item disumputkeun pilihan, sakumaha ditémbongkeun.

Di dieu, gulung ka handap ka WindowsApps teras klik katuhu dina éta

4. Ayeuna, anjeun bakal bisa nempo WindowsApps polder. Klik katuhu dina eta tur pilih Pasipatan pilihan, sakumaha digambarkeun di handap ieu.

Ayeuna, pilih pilihan Properties

5. Lajeng, pindah ka nu Kaamanan tab teras klik dina Maju .

Di dieu, pindah ka tab Kaamanan teras klik dina Advanced

6. Di dieu, klik dina Robah dina Nu boga bagian sakumaha disorot handap.

Di dieu, klik Robah handapeun Pamilik

7. Lebetkeun sagala ngaran pamaké nu disimpen dina PC Anjeun teras klik dina OKÉ .

Catetan : Upami anjeun pangurus, ketik pangurus dina Pilih Pamaké atanapi Grup kotak. Nanging, upami anjeun henteu yakin kana nami, anjeun tiasa klik dina Pariksa Ngaran kancing.

ketik administrator teras klik OK atanapi pilih Cék Ngaran tombol dina Pilih pamaké atawa grup jandela

8. Pariksa Ganti nu boga on subcontainers jeung objék pilihan. Lajeng, klik dina Larapkeun dituturkeun ku OKÉ pikeun nyimpen parobahanana.

pariksa ngaganti nu boga on subcontainers sarta pilihan objék dina Advanced Setélan Kaamanan pikeun Windows Apps

9. Windows bakal balikan deui pikeun ngarobih idin file sareng polder saatos anjeun bakal ningali pop-up sareng pesen di handap ieu.

Upami anjeun nembé nyandak kapamilikan obyék ieu, anjeun kedah nutup sareng muka deui sipat obyék ieu sateuacan anjeun tiasa ningali atanapi ngarobih idin.

klik ok neruskeun

10. Tungtungna, klik dina OKÉ .

Baca ogé: Kumaha Nyadangkeun Kaulinan uap

Naon Kasalahan 0x80070424?

  • Sakapeung, mun anjeun nyobian nyieun potong kompas dina uap pikeun kaulinan dipasang ti sumber séjén kawas Microsoft Store, Game Pass, jeung sajabana, Anjeun bisa nyanghareupan sababaraha gangguan dina prosés download. Éta tiasa ngalaporkeun kode kasalahan 0x80070424. Sanaos masalah ieu henteu acan kabuktian disababkeun ku UWPHook, aya sababaraha gosip anu sami.
  • Di sisi séjén, sababaraha pamaké geus ngalaporkeun yén kasalahan ieu sarta interruptions dina ngundeur kaulinan bisa lumangsung alatan OS Windows luntur . Lantaran kitu, kami nyarankeun yén anjeun masang anu pang anyarna apdet Windows .

Disarankeun:

Kami ngarepkeun pituduh ieu mangpaat sareng anjeun parantos diajar kumaha nambahkeun Microsoft kaulinan pikeun uap ngagunakeun UWPHook . Hayu urang terang metodeu mana anu ngabantosan anjeun pangsaéna. Ogé, upami anjeun gaduh patarosan / saran ngeunaan tulisan ieu, mangga lebetkeun kana bagian koméntar.

Pete Mitchell

Pete mangrupakeun panulis staf Senior di Cyber ​​S. Pete mikanyaah sagala hal téhnologi sarta ogé mangrupa DIYer avid dina haté. Anjeunna gaduh dasawarsa pangalaman nyerat kumaha-tos, fitur, sareng pituduh téknologi dina internét.