Hipu

Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Upami anjeun nyanghareupan Windows Update Error 80246008, maka ieu hartosna aya masalah sareng Background Intelligent Transfer Service atanapi sareng COM + Event System. Salah sahiji jasa ieu henteu tiasa ngamimitian anu penting pikeun Windows Update tiasa dianggo sareng janten kasalahan. Sanaos kadang kasalahan konfigurasi sareng BITS tiasa nyababkeun masalah di luhur, sakumaha anu anjeun tingali, aya alesan anu béda, tapi aranjeunna sadayana pakait sareng BITS. Janten tanpa miceunan waktos hayu urang tingali kumaha leres-leres Ngalereskeun Kasalahan Pembaruan Windows 80246008 sareng pituduh ngungkulan anu didaptarkeun di handap ieu.

eusi[ nyumput ]

Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Pastikeun BITS sareng COM + Event System Services jalan

1. Pencét Windows Keys + R teras ketik jasa.msc sarta pencét Lebetkeun.

jasa jandéla | Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008

2. Ayeuna manggihan bit jeung COM + Layanan System Acara, teras ganda klik dina unggal sahijina.

3. Pastikeun tipe ngamimitian disetel ka otomatis, sarta unggal jasa di luhur ngajalankeun, lamun henteu lajeng klik dina Mimitian kancing.

Pastikeun BITS disetel ka Otomatis teras klik Mimitian upami jasa henteu jalan

4. Klik Larapkeun, dituturkeun ku OKÉ.

5. Reboot PC Anjeun tur coba deui pikeun ngapdet Windows.

Métode 2: Fix pendaptaran

1. Buka Notepad teras salin eusi di handap ieu sapertos kieu:

Windows Registry Editor Vérsi 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetservicesBITS] DisplayName=@%SystemRoot%\system32\qmgr.dll, -1000
ImagePath=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,
74,00,25,00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,73,
00,76,00,63,00,68,00,6f,00,73,00,74,00,2e,00,65,00,78,00,65,00,20,00,2d,00,
6b, 00,20,00,6e, 00,65,00,74,00,73,00,76,00,63,00,73,00,00,00
Katerangan=@%SystemRoot%\system32\qmgr.dll,-1001
ObjectName=LocalSystem
ErrorControl=dword:00000001
Mimitian=dword:00000002
DelayedAutoStart=dword:00000001
Tipe=dword:00000020
DependOnService=hex(7):52,00,70,00,63,00,53,00,73,00,00,00,45,00,76,00,65,00,
6e,00,74,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,00,00,00,00
ServiceSidType=dword:00000001
RequiredPrivileges=hex(7):53,00,65,00,43,00,72,00,65,00,61,00,74,00,65,00,47,
00,6c,00,6f,00,62,00,61,00,6c,00,50,00,72,00,69,00,76,00,69,00,6c,00,65,00,
67,00,65,00,00,00,53,00,65,00,49,00,6d, 00,70,00,65,00,72,00,73,00,6f, 00,6e,
00,61,00,74,00,65,00,50,00,72,00,69,00,76,00,69,00,6c, 00,65,00,67,00,65,00,
00,00,53,00,65,00,54,00,63,00,62,00,50,00,72,00,69,00,76,00,69,00,6c, 00,65,
00,67,00,65,00,00,00,53,00,65,00,41,00,73,00,73,00,69,00,67,00,6e, 00,50,00,
72,00,69,00,6d, 00,61,00,72,00,79,00,54,00,6f, 00,6b, 00,65,00,6e, 00,50,00,72,
00,69,00,76,00,69,00,6c, 00,65,00,67,00,65,00,00,00,53,00,65,00,49,00,6e, 00,
63,00,72,00,65,00,61,00,73,00,65,00,51,00,75,00,6f,00,74,00,61,00,50,00,72,
00,69,00,76,00,69,00,6c, 00,65,00,67,00,65,00,00,00,00,00
FailureActions=hex:80,51,01,00,00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,14,00,00,
00,01,00,00,00,60, ea, 00,00,01,00,00,00, c0, d4,01,00,00,00,00,00,00,00,00,00
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetservicesBITSParameters] ServiceDll=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52, 00,6f,00,6f,
00,74,00,25,00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,
71,00,6d,00,67,00,72,00,2e,00,64,00,6c,00,6c,00,00,00
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetservicesBITSPerformance] Library=bitsperf.dll
Buka = ​​PerfMon_Open
Kumpulkeun=PerfMon_Collect
Tutup = PerfMon_Close
InstallType=dword:00000001
PerfIniFile = bitsctrs.ini
Counter kahiji=dword:0000086c
Panungtungan Counter = dword: 0000087c
Pitulung Kahiji=dword:0000086d
Pitulung Terakhir=dword:0000087d
Daptar objék=2156
PerfMMFileName=Global\MMF_BITS_s
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetservicesBITSSecurity] Kaamanan = hex: 01,00,14,80,94,00,00,00, a4,00,00,00,14,00,00,00,34 ,00,00,00,02,
00.20,00,01,00,00,002, c0,18,00,00,00,0c,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,
00,00,20,02,00,00,02,00,60,00,04,00,00,00,00,00,14,00, fd,01,02,00,01,01,00,
00,00,00,00,05,12,00,00,00,00,00,18,00, ff, 01,0f, 00,01,02,00,00,00,00,00,05,
20,00,00,00,20,02,00,00,00,00,14,00,8d,01,02,00,01,01,00,00,00,00,05,0b,
00,00,00,00,00,18,00, fd,01,02,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,23,02,
00,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,20,02,00,00,01,02,00,00,00,00,00,00
05,20,00,00,00,20,02,00,00

2. Ayeuna ti Notepad menu, klik dina File teras klik Simpen Salaku.

Salin kodeu dina notepad teras klik File teras pilih Simpen Salaku

3. Pilih lokasi nu dipikahoyong (paling preferably Desktop) lajeng ngaranan file salaku BITS.reg (éta .reg extension penting).

4. Ti Simpen salaku tipe turun-handap pilih Sadaya file teras klik Simpen.

Pilih lokasi anu anjeun pikahoyong teras namikeun filena salaku BITS.reg teras klik Simpen

5. Klik katuhu dina file (BITS.reg) tur pilih Jalankeun salaku Administrator.

6. Lamun bakal masihan warning, pilih Enya neruskeun.

7. Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

8. Buka Paréntah ajakan . Pamaké tiasa ngalakukeun léngkah ieu ku milarian 'cmd' terus pencét Lebetkeun.

Buka Komando Ajakan. Pamaké tiasa ngalakukeun léngkah ieu ku milarian 'cmd' teras pencét Lebetkeun.

9. Ketik paréntah di handap kana cmd teras pencét Lebetkeun saatos masing-masing:

NET Mimitian bit
NET ngamimitian COM + SISTEM ACARA
SC QC BITS
SC QUERYEX bit
SC QC EVENTSYSTEM

Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008 | Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008

10. Cobian deui Apdet Windows sareng tingali upami anjeun tiasa Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008.

Métode 3: Jalankeun Windows Update Troubleshooter

1. Dina pilarian panel kontrol Pamérésan masalah dina Search Bar di sisi katuhu luhur lajeng klik dina Pamérésan masalah .

Milarian Troubleshoot teras klik Troubleshooting

2. Salajengna, ti jandela kénca, panel pilih Tingali sadayana.

3. Lajeng tina Troubleshoot masalah komputer daptar pilih Windows Update.

pilih apdet windows tina troubleshoot masalah komputer

4. Turutan parentah dina-layar sarta ngantep Windows Update Troubleshoot ngajalankeun.

Windows Update Troubleshooter

5. Balikan deui PC Anjeun tur tingal lamun bisa ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008.

Métode 4: Reset Komponén Pembaruan Windows

1. Buka Paréntah ajakan . Pamaké tiasa ngalakukeun léngkah ieu ku milarian 'cmd' terus pencét Lebetkeun.

2. Ketik paréntah di handap ieu kana cmd teras pencét Lebetkeun saatos masing-masing:

bit eureun net
net eureun wuauserv
net eureun appidsvc
net eureun cryptsvc

Ngeureunkeun jasa update Windows wuauserv cryptSvc bit msiserver | Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008

3. Pupus file qmgr*.dat, pikeun ngalakukeun ieu deui buka cmd sareng ketik:

Del %ALLUSERSPROFILE%Application DataMicrosoftNetworkDownloaderqmgr*.dat

4. Ketik di handap kana cmd teras pencét Lebetkeun:

cd /d% windir%system32

Registrasi deui file BITS sareng file Windows Update

5. Registrasi deui file BITS sareng file Windows Update . Ketik unggal paréntah di handap ieu masing-masing dina cmd teras pencét Lebetkeun saatos masing-masing:

|_+_|

6. Pikeun ngareset Winsock:

netsh winsock reset

netsh winsock reset

7. Reset ladenan BITS sareng ladenan Windows Update ka deskriptor kaamanan standar:

sc.exe sdset bit D:(A;;CCLCSWRPWPDTLOCRRC;;;SY)(A;;CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO;;;BA)(A;;CCLCSWLOCRRC;;;AU)(A;;CCLCSWRPWPDTLOCRRC;;;PU)

sc.exe sdset wuauserv D:(A;;CCLCSWRPWPDTLOCRRC;;;SY)(A;;CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO;;;BA)(A;;CCLCSWLOCRRC;;;AU)(A;;CCLCSWRPWPDTLOCRRC;;;PU)

8. Mimitian deui ladenan apdet Windows:

bit mimiti net
net ngamimitian wuauserv
net ngamimitian appidsvc
net ngamimitian cryptsvc

Mimitian jasa update Windows wuauserv cryptSvc bit msiserver | Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008

9. Pasang panganyarna Agen Pembaruan Windows.

10. Reboot PC Anjeun tur tingal lamun geus bisa ngalereskeun masalah.

Disarankeun:

Éta éta anjeun parantos suksés Ngalereskeun Windows Update Kasalahan 80246008 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.