Hipu

Fix Windows Hello henteu sayogi dina alat ieu Windows 10

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Fix Windows Hello henteu sayogi dina alat ieu Windows 10: Windows Hello mangrupikeun fitur dina Windows 10 anu ngamungkinkeun anjeun asup nganggo sidik ramo, pangenal wajah, atanapi scan iris nganggo Windows Hello. Ayeuna Windows Hello mangrupikeun téknologi berbasis biometrik anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngabuktoskeun kaaslianana idéntitasna pikeun ngaksés alat, aplikasi, jaringan sareng sajabana nganggo salah sahiji metodeu di luhur.

Windows Hello mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajagi sistem anjeun tina peretas anu ngagunakeun serangan brute force pikeun kéngingkeun aksés sistem sahingga anjeun kedah ngaktipkeun Windows Hello dina Windows 10 Setélan. Pikeun ngalakukeun éta anjeun kedah napigasi ka Setelan > Akun > Pilihan asup jeung Aktipkeun toggle dina Windows Hello pikeun ngaktipkeun fitur ieu.

Fix Windows Hello isn

Tapi kumaha upami anjeun ningali pesen kasalahan Windows Hello teu sadia dina alat ieu ? Nya, pikeun leres-leres ngaksés Windows Hello anjeun kedah peryogi parangkat keras anu pas pikeun log-in dumasar-biometrik. Tapi upami anjeun parantos gaduh hardware anu pas sareng masih ningali pesen kasalahan di luhur maka masalahna kedah aya hubunganana sareng supir atanapi Windows 10 konfigurasi. Atoh, tanpa miceunan waktos hayu urang tingali Kumaha Ngalereskeun Windows Hello henteu sayogi dina alat ieu Windows 10 kalayan bantosan tutorial anu didaptarkeun di handap ieu.

Catetan: Ieu daptar sadaya alat Windows 10 anu ngadukung Windows Hello.

eusi[ nyumput ]

Fix Windows Hello henteu sayogi dina alat ieu Windows 10

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Pariksa Windows Update

1.Pencét Windows Key + I lajeng pilih Update & Kaamanan.

Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan teras klik Update & ikon kaamanan

2.Then handapeun Update status klik dina Mariksa apdet.

klik pariksa pikeun apdet dina Windows Update

3. Lamun apdet kapanggih pikeun PC Anjeun, install apdet jeung reboot PC Anjeun.

Métode 2: Jalankeun Troubleshooter Hardware sareng Alat

1.Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan lajeng klik dina Update & Kaamanan ikon.

Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan teras klik Update & ikon kaamanan

2.Ti menu kénca-leungeun pastikeun pikeun milih Ngarengsekeun masalah.

3.Now handapeun Panggihan tur ngalereskeun masalah séjén bagian, klik dina Hardware jeung Alat .

Dina Panggihan tur ngalereskeun masalah séjén bagian, klik dina Hardware jeung Alat

4. Salajengna, klik dina Jalankeun troubleshooter tur turutan parentah dina layar pikeun ngalereskeun Windows Hello henteu sayogi dina alat ieu Windows 10 kasalahan.

Ngajalankeun Hardware jeung Alat Troubleshooter

Métode 3: Aktipkeun Pamakéan Biometrik ti Editor Kabijakan Grup

Catetan:Metoda ieu moal tiasa dianggo pikeun Windows 10 Pamaké Edisi Imah, metode ieu ngan ukur pikeun Pamaké Windows 10 Pro, Atikan, sareng Edisi Perusahaan.

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik gpedit.msc sareng pencét Enter pikeun muka Editor Sarat jeung Kaayaan Grup.

gpedit.msc dijalankeun

2. Navigasi ka konci pendaptaran di handap ieu:

Konfigurasi Komputer> Citakan Administratif> Komponén Windows> Biometrics

3. Pastikeun pikeun milih Biometrik teras dina jandela katuhu klik dua kali dina Ngidinan pamakéan biometrics .

Pilih Windows Components teras Biometrics teras klik dua kali dina Ngidinan panggunaan biometrik

4. Tanda centang Diaktipkeun dina sipat kawijakan teras klik Larapkeun dituturkeun ku OK.

Tanda centang Diaktipkeun pikeun Ngidinan panggunaan Kabijakan biometrik

5.Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Métode 4: Apdet Supir Biometrik tina Manajer Alat

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik devmgmt.msc sareng pencét Enter pikeun muka Manajer Alat.

manajer alat devmgmt.msc

2. Ayeuna klik dina Aksi tina Menu teras pilih Nyeken pikeun parobahan hardware .

Klik Aksi teras klik Scan pikeun parobahan hardware

3. Salajengna, ngalegaan Biometrik teras klik katuhu dina Alat sénsor sidik atawa Sénsor validitas tur pilih Uninstall alat.

Expand Biometrics teras klik katuhu dina Validity Sensor sareng pilih Uninstall device

4.Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana. Sakali sistem restart, Windows bakal otomatis masang panggerak panganyarna tina Alat Biometric .

Tingali upami anjeun tiasa Fix Windows Hello henteu sayogi dina kasalahan alat ieu , upami henteu teras teraskeun metodeu salajengna.

Métode 5: Pareuman Gancang ngamimitian

1.Press Windows Key + R lajeng ngetik kontrol jeung pencét Enter pikeun muka Panél kontrol.

panel kontrol

2. Pencét Hardware jeung Sora teras klik dina Pilihan Daya .

pilihan kakuatan dina panel kontrol

3.Then ti jandela kénca jandela pilih Pilih naon anu dilakukeun ku tombol daya.

pilih naon tombol kakuatan ngalakukeun usb teu dipikawanoh fix

4. Ayeuna klik dina Robah setélan nu ayeuna teu sadia.

robah setelan nu ayeuna teu sadia

5. Pupus centang Hurungkeun ngamimitian gancang teras klik Simpen parobahan.

Pupus centang Hurungkeun ngamimitian gancang

Métode 6: Reset Pangwanoh Raray/Sidik

1.Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan lajeng klik dina Rekening.

Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan teras klik dina Akun

2.Ti menu kénca-leungeun pilih Pilihan asup.

3. Dina Windows Hello, panggihan Sidik atanapi Pangenal Raray teras klik dina Tombol cabut.

Dina Windows Hello, panggihan Sidik Jari atanapi Pangenal Raray teras klik tombol Cabut

4. Deui klik dina Mimitian tombol tur turutan parentah dina-layar pikeun Reset raray/Pangakuan Sidik.

Pencét tombol Mimitian sareng turutan pitunjuk dina layar pikeun Ngareset Pangenal Raray atanapi Sidik

5. Sakali réngsé nutup Setélan jeung reboot PC Anjeun.

Disarankeun:

Éta éta, anjeun parantos suksés Fix Windows Hello henteu sayogi dina alat ieu Windows 10 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan tutorial ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.