Hipu

Fix USB Composite Device teu tiasa dianggo leres sareng USB 3.0

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Upami anjeun nyanghareupan masalah naon waé sareng anjeun Alat Komposit USB sapertos aranjeunna teu tiasa dianggo leres kalayan USB 3.0 teras tong hariwang sabab pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah ieu. Éta leres-leres momen anu bagja yén anjeun mésér laptop énggal kalayan konfigurasi pangénggalna. Anjeun panginten tiasa nguping yén pikeun mindahkeun file anu langkung gancang ngalangkungan palabuhan USB, USB 3.0 mangrupikeun port anu paling ditéang. Ku alatan éta, lolobana alat nu datang jeung konfigurasi ieu wungkul. Nanging, anjeun tiasa hilap yén kumaha upami anjeun gaduh panyitak lami anu teu tiasa dianggo dina palabuhan USB 3.0 panganyarna.

Ngalereskeun alat USB mangrupikeun alat USB anu langkung lami sareng panginten henteu tiasa dianggo USB 3.0

Alat USB mangrupikeun alat USB anu langkung lami sareng panginten henteu tiasa dianggo USB 3.0

Kalolobaan alat heubeul dianggo dina port USB 2.0. Éta hartosna anjeun bakal ngalaman sababaraha masalah nalika nyambungkeun alat anu lami sareng port USB 3.0 panganyarna. Salah sahiji kasalahan anu paling umum anu anjeun alami nyaéta USB Composite Device teu tiasa dianggo leres sareng USB 3.0. Nanging, dina sababaraha kasus, pangguna henteu ngalaman masalah nalika nyambungkeun printer lami dina port USB 3.0. Henteu hariwang, anjeun henteu kedah panik atanapi ngalungkeun panyitak lami anjeun sabab kami bakal ngajelaskeun sababaraha metode pikeun ngalereskeun Alat Komposit USB henteu tiasa jalanna kalayan masalah USB 3.0.

eusi[ nyumput ]

Fix USB Composite Device teu tiasa dianggo leres sareng USB 3.0

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1 - Update Supir USB

Kadang éta sadayana ngeunaan supir. Upami éta rusak, diropéa atanapi leungit, anjeun tiasa nyanghareupan masalah di luhur.

1. Pencét Tombol Windows + R teras ngetik devmgmt.msc sareng Lebetkeun pikeun muka Manajer Alat.

manajer alat devmgmt.msc

2. Ngalegaan Controllers Universal Serial Bus.

3.Klik katuhu dina Generik USB Hub tur pilih Update Supir.

Generik Usb Hub Update Supir Software

4. Ayeuna pilih Kotektak komputer kuring pikeun software supir.

Generik USB Hub Kotektak komputer kuring pikeun software supir

5. Pencét Hayu atuh milih tina daptar drivers dina komputer abdi.

Hayu atuh milih tina daptar panggerak alat dina komputer abdi

6. Pilih Generik USB Hub tina daptar supir teras klik Teras.

Pamasangan Hub USB Generik | Fix Alat Komposit USB tiasa

7.Wait pikeun Windows rengse instalasi lajeng klik Tutup.

8. Pastikeun nuturkeun léngkah 4 ka 8 pikeun sakabéh Jenis USB Hub hadir dina Universal Serial Bus controller.

9.If masalah masih teu ngumbar lajeng turutan léngkah di luhur pikeun sakabéh alat nu didaptarkeun di handap Controllers Universal Serial Bus.

Fix Alat USB Teu Dipikawanoh. Paménta Deskriptor Alat Gagal

Metoda ieu tiasa Fix USB Composite Device teu tiasa dianggo leres sareng USB 3.0 , upami henteu teras teraskeun.

Métode 2 - Pasang deui pangendali USB

Métode séjén nyaéta yén anjeun tiasa ngandelkeun nyaéta nganonaktipkeun sareng ngaktipkeun deui pangendali USB anjeun. Bisa jadi masalahna aya dina controller USB. Anjeun teu kedah hariwang nalika nuturkeun léngkah-léngkah pikeun ngalaksanakeun prosés ieu kusabab éta henteu bahaya pikeun sistem anjeun.

1.Buka Manajer Alat. Pencét Windows + R sareng ketik devmgmt.ms c.

manajer alat devmgmt.msc

2.Di dieu Anjeun kudu klik dina Controllers Universal Serial Bus tur dilegakeun pilihan ieu.

Controllers Universal Serial Bus | Fix Alat Komposit USB tiasa

3.Di dieu Anjeun kudu-klik katuhu dina unggal USB controller jeung milih nu Uninstall pilihan.

Kembangkeun pangendali Bus Serial Universal teras cabut sadaya pangendali USB

4. Anjeun kedah ngulang prosedur sarua kalayan sagala sadia Controllers USB didaptarkeun dina Universal Serial Bus controller.

5.Ahirna, saatos anjeun réngsé prosés uninstallation, anjeun kedah ngabalikan deui sistem anjeun.

6.Upon rebooting sistem Anjeun Windows otomatis bakal nyeken sistem Anjeun parobahan hardware tur masang sadaya drivers leungit.

Métode 3 - Aktipkeun dukungan warisan USB dina BIOS

Upami anjeun masih berjuang sareng masalah ieu anjeun tiasa milih metodeu ieu. Anjeun ngan ukur kedah ngaksés setélan BIOS anjeun pikeun pariksa naha dukungan warisan USB diaktipkeun atanapi henteu. Upami éta henteu diaktipkeun, anjeun kedah ngaktifkeunana. Mudah-mudahan anjeun tiasa ngarengsekeun masalah kami.

1.Pareuman laptop anjeun, teras hurungkeun sareng sakaligus pencét F2, DEL atanapi F12 (gumantung kana produsén anjeun) asupkeun kana Setélan BIOS.

pencét DEL atanapi F2 konci pikeun ngasupkeun BIOS Setup

2. Napigasi ka Maju ngagunakeun kenop panah.

3. Pindah ka Konfigurasi USB teras salajengna Aktipkeun pangrojong warisan USB.

Pindah ka Konfigurasi USB teras Aktipkeun dukungan warisan USB

4. Kaluar nyimpen parobahan jeung pariksa lamun geus bisa Fix alat USB mangrupikeun alat USB anu langkung lami sareng panginten henteu tiasa dianggo masalah USB 3.0.

Métode 4 - Nyegah Windows tina mareuman alat

Naha anjeun kantos perhatikeun yén sakedap panyitak anjeun nyambung teras dipegatkeun? Leres, tiasa aya masalah Windows anu otomatis mareuman alat pikeun ngahémat daya. Biasana, éta ngan ukur ngahémat kakuatan dina kalolobaan alat, khususna dina laptop.

1.Pencét Windows + R jeung tipe devmgmt.msc sareng pencét Enter pikeun muka Manajer Alat.

manajer alat devmgmt.msc

2.Anjeun kudu napigasi ka USB Serial Alat Controllers.

3.You kudu nomeran USB Akar Hub lajeng klik katuhu dina unggal USB Root Hub jeung arahkeun ka Pasipatan jeung milih nu Tab Manajemén Daya.

Klik-katuhu dina unggal USB Root Hub teras arahkeun ka Properties

4.Di dieu Anjeun kudu pupus centang kotak Ngidinan komputer mareuman alat ieu pikeun ngahemat daya . Tungtungna, simpen setelan Anjeun.

ngidinan komputer mareuman alat ieu pikeun ngahemat kakuatan USB root hub

5.Reboot sistem anjeun sarta coba sambungkeun printer anjeun deui.

Métode 5 - Kartu ékspansi USB 2.0

Hanjakalna, upami salah sahiji metodeu anu disebatkeun di luhur tiasa dianggo pikeun anjeun ngalereskeun Alat Komposit USB henteu tiasa jalanna leres sareng USB 3.0, anjeun tiasa ngagaleuh. USB 2.0 kartu ékspansi pikeun nyambungkeun printer heubeul Anjeun sareng laptop anyar Anjeun.

Métode 6 Jalankeun Hardware sareng Alat Troubleshooter

1.Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan lajeng klik dina Update & Kaamanan ikon.

Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan teras klik Update & ikon kaamanan

2.Ti menu kénca-leungeun pastikeun pikeun milih Ngarengsekeun masalah.

3.Now handapeun Panggihan tur ngalereskeun masalah séjén bagian, klik dina Hardware jeung Alat .

Dina Panggihan tur ngalereskeun masalah séjén bagian, klik dina Hardware jeung Alat

4. Salajengna, klik dina Jalankeun troubleshooter tur turutan parentah dina layar pikeun Fix USB Composite Device teu tiasa dianggo leres sareng USB 3.0.

Ngajalankeun Hardware jeung Alat Troubleshooter | Fix Alat Komposit USB tiasa

Métode 7 - Troubleshooter Windows USB

Windows gaduh bagian ngungkulan sorangan pikeun ngabantosan sadaya pangguna Windows. Anjeun tiasa sacara gampil nyandak bantosan langsung ti Microsoft pikeun ngabéréskeun masalah anjeun. Alat diagnostik sareng perbaikan basis wéb ieu Windows bakal otomatis ngadeteksi masalah sareng ngalereskeun atanapi masihan ideu pikeun ngarengsekeun masalah ieu.

Windows USB Troubleshooter | Fix Alat Komposit USB tiasa

Mudah-mudahan, solusi ieu tiasa ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah anjeun. Aya ogé solusi anu sanés, tapi kami parantos ngalebetkeun solusi anu paling mujarab pikeun ngalereskeun Alat Komposit USB anu teu tiasa dianggo leres. Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun mastikeun yén anjeun nuturkeun léngkah-léngkah sacara sistematis supados anjeun tiasa ngarep-ngarep hasilna leres.

Disarankeun:

Kuring miharep artikel ieu mantuan jeung anjeun ayeuna bisa kalayan gampang Fix USB Composite Device teu tiasa dianggo leres sareng USB 3.0 , tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan tutorial ieu, mangga naroskeun aranjeunna dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.