Hipu

6 Cara Nyingkirkeun Iklan dina Telepon Android Anjeun

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 27 April 2021

Urang tiasa ngartos yén iklan pop-up tiasa ngaganggu nalika nganggo aplikasi naon waé dina telepon Android anjeun. Pamaké alat Android biasana nyanghareupan seueur pisan iklan dina aplikasi Android komo dina browser. Aya sababaraha jinis iklan sapertos spanduk, iklan halaman pinuh, iklan pop-up, video, iklan AirPush, sareng seueur deui. Iklan ieu tiasa ngarusak pangalaman anjeun nganggo aplikasi khusus dina alat anjeun. Iklan sering tiasa janten frustasi nalika anjeun ngalakukeun sababaraha tugas penting dina alat anjeun. Ku alatan éta, dina pituduh ieu, kami di dieu sareng sababaraha solusi anu tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah sering munculna iklan. Janten ieu mangrupikeun pituduh ngeunaan cara ngahapus iklan dina telepon Android anjeun.

Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

eusi[ nyumput ]

6 Cara Nyingkirkeun Iklan dina Telepon Android Anjeun

Alesan kunaon anjeun ningali iklan pop-up dina telepon Android

Kaseueuran aplikasi sareng situs wéb gratis nyayogikeun anjeun eusi gratis sareng jasa gratis kusabab iklan anu disponsoran anu anjeun tingali dina bentuk pop-up atanapi iklan spanduk. Iklan ieu mantuan panyadia ladenan ngajalankeun layanan bébas maranéhanana pikeun pamaké. Anjeun ningali iklan pop-up sabab anjeun nganggo jasa gratis tina aplikasi atanapi parangkat lunak khusus dina alat Android anjeun.

Kami daptar metodeu anu anjeun tiasa dianggo pikeun gampang ngaleungitkeun iklan dina telepon Android anjeun:

Métode 1: Pareuman iklan pop-up dina Google Chrome

Google Chrome mangrupikeun browser standar dina kalolobaan alat Android. Nanging, anjeun tiasa ngalaman iklan pop-up dina Chrome nalika anjeun nganggo browser. Hal anu saé ngeunaan Google Chrome nyaéta ngamungkinkeun para pangguna nganonaktipkeun iklan pop-up nalika aranjeunna ngotéktak dina wéb. Turutan léngkah ieu pikeun nganonaktipkeun pop-up dina Chrome:

1. Ngaluncurkeun Google Chrome dina alat Android Anjeun.

2. Ketok dina tilu titik nangtung ti katuhu luhur layar.

3. Pindah ka Setélan .

Pindah ka Setélan

4. Gulung ka handap tur ketok on 'Setélan situs.'

Gulung ka handap tur ketok dina setélan situs | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

5. Ayeuna, balik ka 'Pop-up jeung alihan.'

Pindah ka pop-up sareng alihan

6. Pareuman toggle pikeun fitur 'pop-up jeung alihan.'

Pareuman toggle pikeun fitur pop-up sareng alihan | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

7. Balik deui ka Setélan situs bagian sareng angkat ka Iklan bagian. Tungtungna, pareuman toggle pikeun iklan .

Pareuman toggle pikeun iklan

Éta pisan; mun anjeun mareuman toggle pikeun duanana fitur, anjeun moal nampi iklan deui dina Google Chrome, sarta eta moal ngaruksak pangalaman browsing Anjeun.

Métode 2: Anggo aplikasi pihak katilu pikeun meungpeuk iklan

Aya sababaraha aplikasi anu sayogi pikeun pangguna Android anu ngamungkinkeun anjeun meungpeuk iklan pop-up dina alat anjeun. Kami daptar sababaraha alat pihak katilu anu pangsaéna pikeun ngahalangan iklan pop-up, iklan video, iklan spanduk, sareng jinis iklan anu sanés. Sadaya aplikasi ieu gampang sadia dina Google Play Store .

1. AdGuard

AdGuard mangrupa salah sahiji aplikasi pangalusna pikeun blocking aktip teu perlu dina alat Android Anjeun. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan aplikasi ieu dina Google Play Store . Aplikasi ieu nawiskeun anjeun langganan premium anu nyayogikeun anjeun fitur anu mayar pikeun ngahalangan iklan. Kusabab browser Google nyegah aplikasi atanapi alat ieu ngablokir iklanna, anjeun kedah ngaunduh versi lengkep aplikasi ieu tina situs wéb Adguard. Versi aplikasi anu sayogi dina play store tiasa ngabantosan anjeun ngaleungitkeun iklan tina browser Yandex sareng browser internét Samsung.

2. Adblock tambah

Adblock plus mangrupikeun aplikasi anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk iklan tina alat anjeun, kalebet tina aplikasi sareng kaulinan. Adblock Plus mangrupikeun aplikasi open-source anu tiasa anjeun pasang tina panyungsi anjeun sabab anjeun hoyong masang file APK aplikasi tinimbang masangna tina toko Google Play. Nanging, sateuacan masang aplikasi ieu dina alat Android anjeun, anjeun kedah masihan idin pikeun masang aplikasi tina sumber anu teu dikenal. Jang ngalampahkeun ieu, angkat ka setélan> aplikasi> milarian pilihan sumber anu teu dipikanyaho. Ku alatan éta, lamun teu nyaho kumaha carana miceun iklan dina telepon Android Anjeun , Adblock plus mangrupikeun solusi anu saé pikeun anjeun.

3. AdBlock

Adblock mangrupikeun aplikasi anu saé anu tiasa ngabantosan anjeun ngahalangan aplikasi iklan pop-up, iklan spanduk, iklan layar pinuh dina sababaraha browser sapertos Chrome, Opera, Firefox, UC, jsb. Anjeun tiasa kalayan gampang mendakan aplikasi ieu dina Google. toko maén. Anjeun tiasa pariksa léngkah dina kumaha meungpeuk iklan dina telepon Android Anjeun ngagunakeun Adblock.

1. Sirah ka toko Google Play tur masang Adblock dina alat Anjeun.

Sirah ka toko play google sareng pasang Adblock dina alat anjeun | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

dua. Ngajalankeun aplikasi tur ketok dina tilu garis horizontal gigireun Chrome pikeun ngamimitian prosés konfigurasi Google Chrome.

Klik dina tilu garis horizontal gigireun Chrome

3. Tungtungna, sanggeus nuturkeun sakabéh prosés, anjeun tiasa ngabalikan deui panyungsi anjeun, sarta aplikasi bakal meungpeuk Iklan pikeun anjeun.

Métode 3: Anggo Modeu Lite dina Google Chrome

Modeu Lite dina Google Chrome nganggo kirang data sareng nyayogikeun browsing gancang tanpa aya iklan pop-up anu teu dihoyongkeun. Modeu ieu ogé katelah modeu panghemat data anu tiasa ngabantosan situs web sareng iklan anu ngaganggu sareng jahat nalika anjeun ngotéktak wéb. Anjeun tiasa pariksa léngkah ieu pikeun ngeureunkeun iklan pop-up dina Android ngagunakeun modeu Lite dina Google:

1. Sirah ka panyungsi Google .

2. Ketok dina tilu titik nangtung di pojok katuhu luhur layar.

3. Pindah ka Setélan.

Pindah ka Setélan

4. Gulung ka handap tur ketok on Modeu leutik .

Gulung ka handap teras klik dina modeu Lite | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

5. Tungtungna, Hurungkeun toggle pikeun Modeu leutik .

Hurungkeun toggle pikeun modeu Lite.

Baca ogé: 17 Browser Adblock pangsaéna pikeun Android

Métode 4: Pareuman Bewara Push dina Chrome

Anjeun tiasa nampi bewara push tina situs web acak dina alat anjeun-bewara anu anjeun tingali dina layar konci anjeun. Tapi, anjeun salawasna tiasa nganonaktipkeun bewara ieu dina Chrome.

hiji. Jalankeun Google Chrome dina alat Android Anjeun.

2. Ketok dina tilu titik nangtung ti pojok katuhu luhur layar.

3. Ketok dina Setélan.

Pindah ka Setélan | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

4. Ketok dina 'Setélan situs.'

Pencét kana setélan situs

5. Pindah ka Bewara bagian.

Pindah ka bagian béwara | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

6. Tungtungna, pareuman toggle pikeun Bewara .

Pareuman togél kanggo béwara

Éta pisan; sawaktos Anjeun mareuman bewara dina Google Chrome, Anjeun moal nampi bewara push dina alat Anjeun.

Métode 5: Pareuman Personalisasi Iklan dina akun Google anjeun

Upami anjeun masih henteu terang kumaha meungpeuk iklan dina telepon Android anjeun, anjeun tiasa mareuman Personalisasi Iklan dina akun Google anjeun. Alat Android anjeun nyingkronkeun sareng akun Google anjeun sareng nunjukkeun anjeun iklan anu dipersonalisasi dina browser dumasar kana inpormasi anu anjeun milarian dina wéb. Anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu pikeun nganonaktipkeun personalisasi iklan:

1. Buka Google Chrome dina desktop atawa laptop Anjeun.

2. Ketok dina tilu titik nangtung ti pojok katuhu luhur layar tur buka Setélan .

klik dina tilu titik nangtung ti pojok katuhu luhur layar tur buka Setélan.

3. Ketok dina Atur Akun Google anjeun .

Klik ngatur akun Google Anjeun | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

4. Ayeuna, balik ka Privasi sareng personalisasi .

Pindah ka privasi sareng personalisasi

5. Gulung ka handap tur ketok on Personalisasi iklan .

Gulung ka handap teras klik Personalisasi Iklan

6. Tungtungna, mareuman toggle pikeun Personalization Iklan.

Pareuman toggle pikeun Personalisasi Iklan | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

Alternatipna, anjeun ogé tiasa nganonaktipkeun Personalisasi Iklan tina setélan alat anjeun:

1. Sirah ka Setélan dina telepon Android Anjeun.

2. Gulung ka handap tur ketok on Google.

Gulung ka handap teras klik dina Google

3. Panggihan tur buka Iklan bagian.

Panggihan tur buka bagian Iklan | Kumaha carana miceun Iklan dina telepon Android Anjeun

4. Tungtungna, pareuman toggle pikeun Milih-kaluar tina Personalisasi Iklan.

Pareuman togél pikeun milih kaluar tina Personalisasi Iklan

Métode 6: Uninstall Aplikasi sareng iklan pop-up ngaganggu

Anjeun tiasa ngahapus aplikasi sareng pop-up ngaganggu, iklan spanduk, atanapi iklan layar pinuh pikeun ngeureunkeun iklan pop-up dina Android upami anjeun henteu terang aplikasi mana anu nyababkeunana. Ku alatan éta, dina kaayaan ieu, anjeun tiasa masang aplikasi detektor Iklan anu gancang ngidentipikasi aplikasi anu tanggung jawab pikeun iklan pop-up dina alat anjeun. Anjeun tiasa gampang mendakan ' Detektor iklan sareng detektor Airpush ' ku simpleThedeveloper ti Google Play Store. Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa kalayan gampang ngadeteksi aplikasi Adware dina alat anjeun.

Patarosan anu Sering Ditaroskeun (FAQs)

Q1. Kumaha kuring meungpeuk iklan dina Android lengkep?

Pikeun meungpeuk lengkep iklan dina alat Android anjeun, anjeun tiasa nganggo aplikasi Adblocker anu meungpeuk sadaya iklan pop-up, iklan spanduk, sareng seueur deui dina hiji klik. Cara séjén nyaéta nganonaktipkeun pilihan iklan pop-up dina Google Chrome. Pikeun ieu, buka Chrome> Setélan> Setélan situs> Pop-up sareng alihan , dimana anjeun bisa kalayan gampang nganonaktipkeun pilihan. Nanging, upami aya aplikasi pihak katilu dina alat anjeun anu tanggung jawab pikeun iklan anu ngaganggu, anjeun tiasa ngahapus aplikasi anu khusus éta.

Q2. Kumaha carana ngeureunkeun iklan pop-up dina Android?

Anjeun tiasa nampi iklan pop-up dina panel béwara anjeun. Iklan pop-up ieu tiasa tina panyungsi anjeun. Ku alatan éta, anjeun tiasa mareuman pilihan béwara dina browser Chrome. Pikeun ieu, buka Google Chrome> Setélan> Setélan situs> Bewara . Tina béwara, anjeun tiasa nganonaktipkeun pilihan pikeun ngeureunkeun béwara push.

Disarankeun:

Kami ngarepkeun pituduh ieu mangpaat sareng anjeun tiasa nyingkirkeun Iklan dina telepon Android anjeun . Upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan tulisan ieu, teras-terasan naroskeun aranjeunna dina bagian koméntar.

Pete Mitchell

Pete mangrupakeun panulis staf Senior di Cyber ​​S. Pete mikanyaah sagala hal téhnologi sarta ogé mangrupa DIYer avid dina haté. Anjeunna gaduh dasawarsa pangalaman nyerat kumaha-tos, fitur, sareng pituduh téknologi dina internét.