Hipu

14 Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Cobaan Instrumen Kami Pikeun Ngaluarkeun Masalah





Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 16 Pebruari 2021

Komik téh pastime favorit barudak. Anjeun tiasa ngajauhkeun aranjeunna tina kajahatan ku cara sibuk dina komik sareng novel. Pikeun masalah éta, para sesepuh sareng jalma tina sagala umur ogé resep kana novel sareng komik.





Di Jepang, komik sareng novel ieu pikeun jalma-jalma tina sagala umur disebut Manga. Ku kituna ieu komik kartun jeung novel kalawan gambar, ngagambarkeun rupa karakter pictorially, dina basa Jepang disebut Manga.

Ieu sadia dina rupa-rupa jejer ngawengku komedi, horor, misteri, asmara, olahraga jeung kaulinan, fiksi ilmiah, carita detektif, lamunan, jeung hal sejenna nu datang ka pikiran. Kusabab 1950 Manga geus jadi industri penerbitan sorangan di Jepang jeung sakuliah dunya.



eusi[ nyumput ]

14 Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Ieu bisa dicatet saprak Jepang tradisional dibaca mundur ti katuhu ka kenca, kitu ogé Manga. Kusabab ayeuna dituturkeun sareng dibaca di sakuliah dunya, pamirsa parantos sumebar ka AS, Kanada, Perancis, Eropa, sareng Wétan Tengah. Ku sabab eta disarankeun maca Manga dina aplikasi khusus tinimbang aplikasi pamaca buku komik. Dina panempoan anu sami, sababaraha aplikasi manga pangsaéna pikeun pamiarsa Android dipasihkeun di handap ieu:



1. Manga Browser

Pangotektak Manga

Aplikasi Manga Reader ieu ngabantosan anjeun resep maca komik Manga dina Android sareng sayogi gratis. Anjeun tiasa ngaunduh gancang, tanpa wates sareng maca seueur Manga dimana waé sareng iraha waé. Éta ogé tiasa ngaunduh gancang dugi ka lima halaman sakaligus. Gaduh antarbeungeut pangguna anu paling épéktip gampang pisan dianggo ngan saukur milih sareng maca. Éta ogé aman pisan tina ancaman malware, virus, sareng sajabana sareng mangrupikeun aplikasi anu aman pisan pikeun dianggo.



Aplikasi ieu dirojong ku the.jpeg'mv-ad-box' data-slotid='content_2_btf' >

Éta gaduh koleksi dua puluh langkung sumber Manga sapertos mangahere, mangafox, maca manga, batoto, mangapanda, kissmanga, mangago, mangatown, maca manga, jsb. perpustakaan anjeun sorangan ogé.

Unduh Ayeuna

2. Manga Rock

Manga Rock

Aplikasi ieu sareng sajumlah perpustakaan komik mangrupikeun kado pikeun anu resep komik anu hoyong kanikmatan sareng kasenangan di bumi, sakola, atanapi dina perjalanan ku jalan, karéta api, atanapi hawa. Éta gratis pikeun ngaunduh aplikasi sareng sababaraha eusi gratis, kalayan iklan anu tiasa ngaganggu sareng ngaganggu nalika maca. Pikeun ngaleungitkeun masalah ieu anjeun tiasa ngalanggan modél premium na sayogi dina harga nominal, anu henteu aya iklan.

Nganggo Manga Rock anjeun tiasa maca komik dina layar telepon sélulér anjeun dina modeu horisontal atanapi nangtung, ngirangan atanapi ngagedekeun gambar kana modeu layar pinuh sareng saluyukeun kacaanganna nurutkeun sarat.

Kalayan antarbeungeut pangguna anu saé, aplikasi ieu gampang diatur sareng anjeun tiasa nyetél aplikasi ieu pikeun milarian Manga mana waé dina internét nganggo alat panéangan na. Hiji-hijina halangan kadang tiasa henteu kasadiaan di daérah géografis khusus tapi éta tiasa diatasi nganggo VPN nyaéta Jaringan Pribadi Virtual.

Nganggo Transverse Electric nyaéta mode Te, anjeun tiasa ngaunduh Manga anu anjeun pikahoyong tina internét kalayan kecepatan anu luhur sareng ngagulung dina modeu kontinyu ti kénca ka katuhu.

Saanggeus diundeur manga anjeun tiasa nyimpen dina kartu SD anjeun sarta pikeun aksés instan ka sagala manga paling resep, anjeun tiasa nyimpen dina panel 'Paporit' teuing.

Unduh Ayeuna

3. VizManga

VizManga | Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Ieu mangrupikeun aplikasi manga anu saé pisan anu ngamungkinkeun ngaunduh manga mana waé dina modeu offline ogé. Aplikasi VizManga ogé nyayogikeun rupa-rupa manga ngeunaan rupa-rupa topik sapertos aksi, petualangan, misteri, asmara, sareng naon waé anu anjeun pikahoyong pikeun masing-masing sareng unggal kipas kalayan rasa sareng resep anu béda. Unggal dinten anjeun tiasa mendakan langkung seueur tambihan supados rasa lapar anjeun pikeun rupa-rupa henteu pernah kenyang.

Aplikasi ieu nyayogikeun daptar eusi supados anjeun tiasa langsung mendakan bab anu anjeun milarian. Salajengna, anjeun gaduh hak husus pikeun téténggér halaman manga anjeun pikeun gampang dibaca, ngamungkinkeun anjeun neraskeun ti mana anjeun lirén, upami anjeun kedah ngaeureunkeun di tengah jalan, pikeun ngahadiran anu sanés.

Unduh Ayeuna

4. Manga Crunchyroll

Manga Crunchyroll

Ieu mangrupikeun aplikasi anu hébat sareng unggul anu dikembangkeun ku organisasi anu unggul di Jepang pikeun nyayogikeun rupa-rupa manga pikeun dibaca, langsung dina smartphone anjeun atanapi tablet, dimana waé anjeun aya sareng iraha waé waktos anu dipikahoyong.

Anjeun gaduh kasadiaan tina komik panganyarna panganyarna diterbitkeun dina pisan dinten aranjeunna pencét éta bookstands di pasar. Anjeun teu kedah ngantosan toko buku dibuka kanggo mésér manga anu paling dipikahoyong masihan anjeun aksés langsung kana manga anu pang populerna sapertos Uchu Kyodai, Naruto, Attack on Titan, jsb.

Kauntungan pangalusna tina CrunchyRoll manga téh nya éta nyadiakeun daptar lengkep sauntuyan sacara harfiah taya nu pang populerna, nembe ditambahkeun manga-komik kalawan detil pangarang, penerbit sakumaha per nanyakeun anjeun. Kusabab unggal manga ditulis dina bentuk bab, éta nawiskeun anjeun bentuk bacaan anu pangsaéna sareng paling merenah.

Unduh Ayeuna

5. Manga Box

Manga Box | Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Manga Box ngagunakeun Wi-Fi méré kasempetan ka part-time pamiarsa maca pangalusna komik manga dina smartphone atawa tablet maranéhanana. Aplikasi ieu nyaluyukeun gambar dokumén anu anjeun baca ka layar pinuh sahingga gampang dibaca.

Aplikasi ieu nyayogikeun aksés kana sauntuyan komik tina rupa-rupa pangarang sareng publikasi kalayan pembaruan harian kana daptar. Anjeun tiasa maca, gratis biaya, manga panganyarna sareng pang populerna ngalangkungan Wi-Fi tanpa kedah angkat ka mana waé.

Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi kotak Manga pikeun maca offline ogé sareng upami maca online, bab salajengna sacara otomatis diunduh di latar tukang masihan anjeun bacaan anu teu eureun-eureun.

Baca ogé: 10 Aplikasi Perekam Sora Pangsaéna pikeun Android (2020)

Bagian anu hadé tina aplikasi ieu nyaéta dumasar kana karesep anjeun éta bakal nyarankeun manga pikeun dibaca. Éta ogé nunjukkeun tina daptar manga anu paling dibaca, pikeun gampang milih. Fitur anu saé sanésna nyaéta upami anjeun maca manga anjeun dina hiji alat anjeun tiasa neraskeun bacaan dina alat anu sanés ogé.

Unduh Ayeuna

6. MangaZone

MangaZone

Éta mangrupikeun aplikasi komik Jepang anu saé sareng parangkat lunak anu hampang anu henteu nyéépkeun rohangan. Bagian anu pangsaéna nyaéta masang éta anjeun henteu peryogi setélan khusus. Éta gancang masang sorangan sareng tip ngeunaan cara ngagunakeunana.

Dina muka aplikasi eta nyadiakeun daptar karya pikeun milih ti. Éta nunjukkeun halaman panutup kalayan nami komik / Novel sareng tulisan ringkes. Aya sababaraha jejer sareng rupa-rupa kategori Manga pikeun dipilih sareng anjeun ngan ukur kedah ngaklik carita pilihan anjeun tina daptar pikeun muka éta.

Kaéndahan aplikasi ieu nyaéta upami anjeun kedah kaluar di tengah-tengah bacaan anjeun, anjeun henteu kedah émut halaman dimana anjeun angkat, éta otomatis émut pikeun anjeun. Anjeun ngan saukur kedah klik tombol 'Teruskeun maca' sareng halaman dimana anjeun terakhir dina waktos nutup dibuka deui. Aplikasi ieu ogé nyayogikeun fasilitas tetengger. Éta mangrupikeun aplikasi anu gampang dianggo.

Unduh Ayeuna

7. MangaDogs

MangaDogs | Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Ieu mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun ngaunduh rébuan manga tina sababaraha sumber. Anjeun tiasa maca aranjeunna dina genep basa anu béda dina Smartphone anjeun atanapi tablet.

Kalayan antarbeungeut pangguna anu saderhana, MangaDogs ngamungkinkeun hak istimewa pikeun maca langsung online tina aplikasi sorangan atanapi fasilitas pikeun ngaunduh sareng maca engké, dina waktos bébas anjeun, tanpa nganggo internét. Anjeun tiasa maca aranjeunna dina orientasi horisontal atanapi nangtung kalayan pilihan panyesuaian kacaangan ka handap atanapi luhur sasuai sarat anjeun.

Anjeun ogé tiasa nyimpen koleksi ageung komik nganggo aplikasi MangaDogs sareng nyiptakeun perpustakaan virtual anjeun nyalira pikeun gaduh kalenturan maca dina waktos luang anjeun.

Unduh Ayeuna

8. Super Manga

Super Manga | Super Manga

Aplikasi ieu lengkep gratis tina aplikasi Manga anu gampang dianggo sareng antarbeungeut pangguna anu praktis sareng efektif anu ngamungkinkeun milarian gancang manga anu anjeun resep maca tina daptar anu teu lengkep.

Manga ieu digolongkeun dina kategori béda jeung disusun dina cara kitu, sahingga gampang neangan hiji pilihan Anjeun tina sarébu.

Anjeun tiasa masihan tag salaku paporit atanapi nuturkeun manga tinangtu anu anjeun pikahoyong ku kituna anjeun langsung nampi béwara upami aya bab énggal anu ditambihkeun atanapi manga énggal parantos ditambah salaku tuluyan séri anu anjeun baca.

Salian bacaan online, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaunduh komik anu anjeun pikahoyong pikeun dibaca dina mode offline ogé.

Unduh Ayeuna

9. Maca Manga

Pamaca Manga

Aplikasi android ieu gratis tina aplikasi biaya anu ngamungkinkeun maca gratis dina tablet atanapi telepon sélulér anjeun. Manga Reader ngagaduhan daptar komik paporit kalayan gampang milarian komik naon waé ku nami atanapi nami pangarangna. Anjeun oge bisa merenah nyaring komik ku sumber, dumasar kategori atawa alphabetically, pilihan ditinggalkeun ka nu maca.

Anjeun tiasa maca komik ti kénca ka katuhu atawa katuhu ka kénca arah gumantung kana preferensi nu maca. Mibanda antarbeungeut pamaké anu ramah pisan sareng dirarancang saé anu ngamungkinkeun ngaunduh komik ka telepon anjeun pikeun dibaca online atanapi engké dina mode offline. Anjeun oge bisa tag hiji komik ka paporit Anjeun.

Aplikasi ieu ogé bakal ngirim béwara upami aya tambahan énggal. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan fungsi cadangan sareng pamulihan, dimana nyadangkeun ngalibatkeun prosés nyiptakeun salinan pikeun dianggo upami kaleungitan sareng malikkeun bakal hartosna nyimpen éta ka lokasi aslina atanapi tempat alternatip ti mana aranjeunna tiasa dianggo salaku ngagantian salinan leungit atawa ruksak.

Unduh Ayeuna

10. Manuk Manga

Manuk Manga

Ieu aplikasi sejen unggulan sadia dina android pikeun buffs manga .. Manga manuk dipikawanoh pikeun rentang vast manga, eta ampir nyimpen 100.000 manga pikeun bacaan. Manga ieu sayogi dina basa Inggris sareng basa Cina. Upami anjeun resep maca maka ieu tempat anu pas pikeun anjeun dimana anjeun bakal nampi sadaya jinis manga sareng novel anu anjeun pikahoyong.

Éta gaduh antarbeungeut pangguna anu saderhana, éndah, sareng gampang dianggo. Anjeun tiasa ngaraosan manga karesep ieu ti mana waé sareng iraha waé.

Anjeun tiasa maca manga dina dua orientasi nyaéta arah horisontal atanapi vertikal kalayan pilihan pikeun ngonci orientasi anu dipikahoyong.

Anjeun ogé gaduh kalenturan maca boh dina siang atanapi wengi kalayan fitur pangaturan kacaangan. Salian ieu, anjeun ogé tiasa gaduh warna latar anu dipikahoyong.

Sapertos sabagéan ageung aplikasi anu saé sanés, aplikasi manuk manga ogé gaduh fitur béwara anu langsung nginpokeun ngeunaan eusi énggal anu ditambah boh dina bentuk sékrési manga énggal atanapi tambihan bab énggal kana manga anu tos aya.

Aplikasi na ogé ngamungkinkeun ngazum gede atawa zum kaluar tina manga implying yén mun anjeun ngazum gede anjeun ngagedean téks a, lamun teu bisa dibaca, sarta dina kasus zum kaluar anjeun ngurangan ukuran téks, lamun badag teuing. Anjeun ogé tiasa motong gambar upami diperyogikeun sabab aplikasi ieu ngagampangkeun pamotongan.

Éta ogé ngamungkinkeun bookmarking halaman anu ngamungkinkeun anjeun ngamimitian maca deui langsung ti tempat anjeun lirén nalika ngantunkeun halaman ngaleungitkeun nyeri sirah tina nginget nomer halaman.

Sapertos seueur aplikasi anu saé anu sanés, aplikasi manuk manga ogé gaduh fitur béwara anu langsung nginpokeun naon waé eusi anyar anu ditambah.

Unduh Ayeuna

11. MangaRak

Rak Manga | Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi pamaca manga pangkolotna tina Android. Kalawan saeutik fitur luntur, Manga Rak masih jalan tanpa halangan nanaon sarta suci beresih dina gawéna sakumaha per desain na.

Éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun maca manga tapi ogé unggah manga anu anjeun pikahoyong.

Anjeun oge bisa neangan bebas manga sadia ti pasar on web.

Janten aplikasi manga anu lami sanaos henteu seueur fitur, éta tetep janten aplikasi favorit pikeun seueur.

Unduh Ayeuna

12. Manga Net

Manga Net

Kaéndahan aplikasi ieu nyaéta yén manga énggal anu sayogi di toko buku atanapi pencét kios koran di Jepang langsung sayogi dina aplikasi ieu. Ku sabab éta, aplikasi ieu henteu ngan ukur ngahubungkeun anjeun sareng manga sareng novel anu paling dibaca sareng resep, tapi ogé ngamutahirkeun anjeun ku manga panganyarna pikeun pencét kota.

Kalayan antarbeungeut pangguna anu gampang dianggo, éta ngajantenkeun bacaan anu saderhana sareng gampang. Sadaya manga karesep anjeun sayogi dina aplikasi ieu sareng anjeun henteu kedah milarian komik énggal. Naon deui anu dipikahoyong ku barudak, gudang tina manga sareng éta ogé anu pangahirna dina hiji klik. Sadaya anu karesep sapertos Naruto, Boruto, Attack on Titans, HunterXHunter, Space Brothers, sareng seueur deui sadayana sayogi di dieu.

Unduh Ayeuna

13. Mangaka

MangaKa | Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android

Kalayan pembaruan téknologi pang anyarna dina desain sareng Android Pie, aplikasi ieu ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu lancar sareng janten gampang pisan dianggo. Éta mangrupikeun gudang rébuan komik manga.

Bagian anu pangsaéna henteu sapertos seueur aplikasi anu sanés dimana anjeun kedah ngaluarkeun artos tina saku anjeun, di dieu sadayana manga gratis. Barudak sok kalaparan artos saku janten ieu mangrupikeun aplikasi anu paling dipikaresep. Ieu nempatkeun éta payuneun seueur aplikasi anu dipikaresep ogé.

Unduh Ayeuna

14. Manga Geek

Manga Geek

Aplikasi ieu nyayogikeun anjeun aksés ka 40,000 komik sareng Novel anu béda. Kalayan antarbeungeut pangguna anu ramah-pamaké sareng kreatif, éta gampang sayogi pikeun seueur. Kalayan betah aksés sareng gudang manga, aplikasi ieu gaduh pamirsa anu ageung pisan.

Salian bacaan online, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaunduh komik pilihan anjeun pikeun dibaca dina mode offline ogé. Modeu offline mangrupikeun mujijat pikeun jalma-jalma anu nuju jalan-jalan anu tiasa ngaunduh sareng ngaliwat waktos perjalanan kalayan mikaresep komik sareng novel karesepna.

Manga Geek boga mayoritas distributor kawas Mangakakalot, Manga Reader, Mangapanda, Mangahub, JapanScan, jsb ti mana sumber manga na, mastikeun eusi anyar unggal waktu. Pamiarsa ogé bagja meunang rupa-rupa bahan anyar pikeun dibaca.

Unduh Ayeuna

Di luhur ngan ukur daptar parsial tina Pangalusna Manga Reader Aplikasi pikeun Android. Bagian anu pangsaéna nyaéta kasadiaan bahan anu tiasa dibaca sapertos komik sareng novel dina aplikasi ieu parantos narik seueur jalma ka manga. Aplikasi sapertos My Manga, Manga Master, Mangatoon, Tachiyomi, Comixology, Web Comics, Comic Trim, Shonen Jump, sareng seueur deui ogé sayogi pikeun anu resep.

Disarankeun:

Gampangna aksés dina tab sareng sélulér parantos ngabuktikeun booming pikeun pamiarsa anu ringan sareng ngarepkeun ieu bakal ngabantosan seueur wisatawan anu sering sareng anu sanés resep maca. Sakali deui, kuring ngarepkeun wilujeng maca sareng waktos anu saé pikeun sadayana pamiarsa.

Elon Decker

Elon nyaéta panulis tech di Cyber ​​S. Anjeunna geus nulis kumaha-pikeun pituduh pikeun ngeunaan 6 taun ayeuna sarta geus katutupan loba jejer. Anjeunna resep nutupan topik anu aya hubunganana sareng Windows, Android, sareng trik sareng tip panganyarna.