Hipu

Dupi WinZip Aman

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 4 Nopémber 2021

WinZip mangrupikeun program berbasis Windows dimana sababaraha file dina sistem tiasa dibuka sareng dikomprés format .zip . WinZip dikembangkeun ku WinZip Computing nu baheulana katelah Nico Mak komputasi . Henteu ngan ukur dianggo pikeun ngaksés format komprési file sapertos BinHex (.hqx), cabinet (.cab), Unix compress, tar, sareng gzip, tapi ogé pikeun muka format file anu jarang dianggo sapertos ARJ, ARC, sareng LZH kalayan bantosan. tina program tambahan. Anjeun tiasa sacara signifikan ngirangan waktos mindahkeun file ku cara ngirangan ukuran file ngalangkungan prosés anu disebut seleting. Sadaya data bakal ditangtayungan ku hiji utilitas énkripsi in-built dina tool.WinZip dipaké ku loba pikeun niiskeun file pikeun ngahemat spasi; Bari sababaraha hesitant ngagunakeun eta. Upami anjeun ogé, heran Dupi WinZip aman atawa Naha WinZip mangrupikeun Virus , baca pituduh ieu. Dinten ieu kami bakal ngabahas WinZip sacara rinci sareng kumaha ngahapus WinZip, upami diperyogikeun.

Nyaeta WinZIp Aman

eusi[ nyumput ]

Naha WinZip Aman? Naha WinZip mangrupikeun Virus?

  • Naha WinZip aman? Sumuhun , WinZip geus aman pikeun procure sarta ngagunakeun lamun diundeur ti na ramatloka resmi tinimbang jaba kanyahoan.
  • Naha WinZip mangrupikeun virus? Ulah , henteu. Ieu bebas tina virus jeung malware . Sumawona, éta mangrupikeun program anu dipercaya anu seueur organisasi Pamaréntah sareng perusahaan swasta padamelan dina fungsina sapopoé.

Hal-hal anu Perhatikeun Sateuacan Nganggo WinZip?

Sanaos WinZip mangrupikeun program bébas virus, masih aya sababaraha kamungkinan anu tiasa ngaruksak sistem, kapangaruhan ku malware, atanapi tiasa nyababkeun serangan virus. Janten, waktos salajengna basa anjeun masang atanapi nganggo WinZip, perhatikeun saran-saran di handap ieu.

Pt 1: Unduh WinZip tina Wéb Resmi na

Anjeun tiasa nyanghareupan seueur kasalahan anu teu kaduga dina sistem saatos masang WinZip upami anjeun parantos masang parangkat lunak tina situs wéb anu teu dipikanyaho. Disarankeun masang program WinZip tina na ramatloka resmi .

Pt 2: Ulah Buka File Unknown

Sanajan anjeun terang jawaban kana Naha WinZip aman atanapi henteu , Anjeun bisa jadi teu nyaho pasti, ngeunaan file zipped atawa unzip. Ku kituna, pikeun ngahindarkeun sagala masalah, sok disarankeun pikeun:

  • Henteu muka file tina sumber kanyahoan .
  • Teu muka a surelek curiga atawa kantétan na.
  • Teu klik wae Tumbu teu diverifikasi .

Pt 3: Paké WinZip Vérsi panganyarna

Versi luntur tina parangkat lunak naon waé bakal kapangaruhan ku bug. Ieu bakal ngagampangkeun serangan virus sareng malware. Ku alatan éta, pastikeun yén

  • Upami anjeun masang WinZip, teras install versi panganyarna eta.
  • Sabalikna, upami anjeun nganggo versi anu lami, update eta kana versi panganyarna.

Pt 4: Laksanakeun Antivirus Scan

Ku kituna, jawaban kana Naha WinZip mangrupikeun virus? nyaeta No definite Tapi, Anjeun kudu ngalakukeun hiji scan antipirus rutin lamun nungkulan sababaraha file jeung polder nu zipped atawa unzip ku WinZip. Windows Defender bisa jadi teu mikawanoh ancaman lamun virus atawa malware make file WinZip salaku kamuflase. Ku kituna, ngagampangkeun hacker pikeun ngaganggu kana PC Windows. Janten, laksanakeun scan antipirus sapertos anu diparentahkeun di handap ieu:

1. Klik dina Mimitian ikon ti belah kénca juru handap tur pilih Setélan .

Klik dina ikon Mimitian di belah kénca juru handap tur pilih Setélan | Dupi WinZip Aman

2. Di dieu, klik dina Update & Kaamanan , sakumaha ditémbongkeun.

Di dieu, layar Setélan bakal pop up. Ayeuna klik Update sareng Kaamanan.

3. Ayeuna, klik dina Windows Kaamanan dina jandela kénca.

4. Pilih nu Perlindungan virus & ancaman pilihan sahandapeun Wewengkon panyalindungan .

Pilih pilihan panyalindungan Virus sareng ancaman dina daérah Perlindungan

5. Klik dina Pilihan Scan , sakumaha ditémbongkeun.

Ayeuna pilih Pilihan scan.

6. Milih hiji pilihan scan sakumaha per preferensi Anjeun teras klik dina Scan ayeuna.

Milih pilihan scan sakumaha per preferensi Anjeun teras klik dina Scan Ayeuna

7. Antosan pikeun prosés scanning nepi ka rengse.

Windows Defender bakal nyeken sareng ngabéréskeun sadaya masalah saatos prosés scanning parantos réngsé.

8A. Sadaya ancaman bakal didaptarkeun di dieu. Klik dina Mimitian Aksi handapeun Ancaman ayeuna pikeun ngaleungitkeun aranjeunna.

Pencét Mimitian Aksi dina Ancaman Ayeuna | Dupi WinZip Aman

8B. Upami anjeun teu ngagaduhan ancaman dina sistem anjeun, Taya ancaman ayeuna ngageter bakal dipintonkeun.

Pt 5: Nyadangkeun Sadaya Payil Rutin

Sumawona, anjeun disarankan pikeun nyadangkeun sadaya file sacara teratur pikeun cageur deui upami aya leungitna data anu teu kaduga. Ogé, nyiptakeun titik pamulihan sistem dina komputer anjeun bakal ngabantosan anjeun cageur file iraha waé diperyogikeun. Turutan parentah di handap ieu pikeun ngalakukeunana:

1. Pindah ka Bar teang Windows jeung tipe titik balikkeun . Ayeuna, klik dina Muka pikeun ngaluncurkeun Jieun titik balikkeun jandela.

Ketik titik pamulihan dina panel teang Windows teras klik dina hasil anu munggaran.

2. Dina Pasipatan Sistim jandela, pindah ka Protection Sistim tab.

3. Pencét Jieun… tombol, sakumaha disorot handap.

Dina tab Protection System, klik tombol Jieun… | Dupi WinZip Aman

4. Ayeuna, ketik a pedaran pikeun mantuan Anjeun ngaidentipikasi titik balikkeun teras klik dina Nyiptakeun .

Catetan: Tanggal sareng waktos ayeuna ditambah sacara otomatis.

Ayeuna, ketik déskripsi pikeun ngabantosan anjeun ngaidentipikasi titik pamulihan. Lajeng, Klik Jieun.

5. Antosan sababaraha menit, sarta titik balikkeun anyar bakal dijieun. Tungtungna, klik dina Tutup tombol pikeun kaluar.

Baca ogé: 7-Zip vs WinZip vs WinRAR (Alat Komprési File Pangalusna)

Naha Anjeun Hayang Uninstall WinZip?

  • WinZip sayogi bébas ngan pikeun periode evaluasi , sarta engké on, Anjeun kudu mayar eta. Ieu sigana janten karugian pikeun seueur pangguna tingkat organisasi sabab aranjeunna langkung resep ngagunakeun program éta tanpa biaya atanapi murah.
  • Sanaos WinZip sorangan aman, aya sababaraha laporan anu nunjukkeun ayana Kuda Trojan Generik 17.ANEV di jerona.
  • Salaku tambahan, sababaraha pangguna ogé ngalaporkeun sababaraha kasalahan teu kaduga dina PC maranéhanana sanggeus masang WinZip.

Kumaha uninstall WinZip

Naha WinZip aman? Sumuhun! Tapi lamun eta ngabalukarkeun anjeun leuwih ngarugikeun ti alus, uninstalling eta leuwih hade. Ieu kumaha carana ngahapus WinZip tina Windows PC:

Lengkah 1: Tutup Sadaya Prosés

Sateuacan ngahapus WinZip, anjeun kedah nutup sadaya prosés ngajalankeun program WinZip, sapertos kieu:

1. Ngaluncurkeun Manajer Tugas ku mencét Ctrl + Shift + kenop Esc sakaligus.

2. Dina Prosés tab, milarian tur pilih nu tugas WinZip anu ngajalankeun di latar tukang.

3. Salajengna, pilih Tungtung Tugas , sakumaha ditémbongkeun.

Tungtung Tugas WinRar

Lengkah 2: Uninstall Program

Ayeuna, hayu urang teraskeun uninstall program WinZip tina desktop / laptop Windows anjeun:

1. Ngaluncurkeun Panél kontrol ku milarianana sapertos anu dipidangkeun.

Ngajalankeun Control Panel ngaliwatan Search Menu.

2. Setél Tingali dumasar > Kategori teras klik dina Uninstall program pilihan, sakumaha disorot.

dina panel kontrol, pilih uninstall a program

3. Ayeuna néangan WinZip dina bar teang di pojok katuhu luhur.

Jandéla Program sareng Fitur bakal dibuka. Ayeuna milarian WinZip dina bar teang di pojok katuhu luhur.

4. Pencét WinZip tur pilih Uninstall , sakumaha digambarkeun di handap ieu.

Pencét WinZip sareng pilih pilihan Uninstall.

5. Ayeuna, mastikeun ajakan Naha anjeun yakin hoyong ngahapus WinZip 26.0? ku ngaklik dina Sumuhun .

Catetan: Versi WinZip anu dianggo di dieu nyaéta 26.0, tapi tiasa rupa-rupa gumantung kana versi anu dipasang dina sistem anjeun.

Ayeuna, mastikeun ajakan ku ngaklik Sumuhun.

Baca ogé: Maksakeun Uninstall Program anu moal ngahapus Windows 10

Lengkah 3: Cabut file pendaptaran

Saatos uninstalling program, Anjeun kudu nyabut file pendaptaran ogé.

1. Tipe Editor pendaptaran dina Windows Search bar teras klik dina Muka , sakumaha ditémbongkeun.

ngetik Registry Editor dina Menu Pilarian Windows teras klik Buka.

2. Salin jeung témpél jalur di handap ieu dina Bar navigasi Editor pendaptaran jeung pencét Lebetkeun :

|_+_|

Salin sareng témpél jalur anu dipasihkeun dina bar teang pangropéa pendaptaran | Dupi WinZip Aman

3. Lamun aya a folder WinZip ,-klik katuhu dina eta tur pilih nu Mupus pilihan pikeun mupus file.

Ayeuna, klik-katuhu dina folder WinZip sareng pilih pilihan Hapus pikeun ngahapus file

4. Ayeuna, pencét tombol Ctrl + F konci sakaligus.

5. Dina Manggih jandela, tipe winzip dina Panggihan naon: sawah jeung pencét Lebetkeun . Anggo éta pikeun milarian sadaya polder WinZip sareng ngahapus.

Ayeuna, pencét ctrl + F konci babarengan jeung ngetik winzip dina Teangan naon widang.

Janten, ieu bakal ngahapus file pendaptaran program WinZip. Ayeuna, anjeun henteu kedah hariwang deui yén WinZip aman atanapi henteu.

Lengkah 4: Hapus File Samentara

Nalika anjeun ngahapus WinZip tina sistem anjeun, masih aya sababaraha file samentawis anu aya. Janten, pikeun ngahapus file éta, tuturkeun léngkah-léngkah anu dipasihkeun:

1. Pencét tombol konci Windows jeung tipe %appdata% , teras pencét Lebetkeun.

Pencét kotak Pilarian Windows sareng ketik appdata sareng pencét enter

2. Dina Roaming Data Aplikasi folder,-klik katuhu WinZip folder tur pilih Mupus , sakumaha digambarkeun di handap.

manggihan folder winzip jeung katuhu dina eta lajeng pilih pupus

3. Ayeuna, pencét éta Windows konci jeung tipe % localappdata%. Lajeng, klik dina Muka , sakumaha ditémbongkeun.

ngetik localfiledata teras klik kabuka dina bar teang windows

4. Sakali deui, pilih WinZip folder jeung Mupus eta sakumaha ditémbongkeun dina Lengkah 2 .

5. Salajengna, angkat ka Desktop ku mencét Tombol Windows + D sakaligus.

6. Klik katuhu dina Wadah runtah tur pilih nu Kosong Daur mulang bin pilihan pikeun mupus file ieu permanén.

tong daur ulang kosong

Disarankeun:

Kami ngarepkeun anjeun ngagaduhan jawaban kana patarosan: Dupi WinZip aman & Naha WinZip virus . Upami anjeun henteu nganggo program éta, anjeun tiasa ngahapus éta nganggo prosés anu dijelaskeun dina tulisan ieu. Ogé, upami anjeun gaduh patarosan / saran, punten leupaskeun dina bagian koméntar.

Pete Mitchell

Pete mangrupakeun panulis staf Senior di Cyber ​​S. Pete mikanyaah sagala hal téhnologi sarta ogé mangrupa DIYer avid dina haté. Anjeunna gaduh dasawarsa pangalaman nyerat kumaha-tos, fitur, sareng pituduh téknologi dina internét.