Hipu

Kumaha Ngirim Ctrl + Alt + Hapus dina Sési Desktop Jauh

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 19 Pebruari 2021

Microsoft Windows gaduh fitur diminutive anu rapih sareng pinter - Remote Desktop anu ngamungkinkeun para pangguna jarak jauh nyambung ka sistem anu sanés & nanganan ogé ngadalikeun éta saolah-olah pangguna aya sacara fisik dina sistem anu sanés anu aya di lokasi anu sanés. Pas anjeun nyambungkeun ka sistem anu sanés tina jarak jauh, sadaya tindakan keyboard na diteruskeun kana sistem jauh, nyaéta nalika anjeun pencét konci Windows, ngetik naon waé, pencét Enter atanapi backspace, jsb éta tindakan dina mesin jauh anu parantos dipasang. disambungkeun maké Remote Desktop. Nanging, aya sababaraha kasus khusus sareng kombinasi konci dimana sababaraha kombinasi konci henteu jalan sakumaha anu diharapkeun.

Kirim Ctrl-Alt-Hapus dina sési Desktop Jauh

Ayeuna timbul patarosan, kumaha carana ngirim CTRL + ALT + Hapus ka desktop jauh ? Tilu konci kombinasional ieu umumna dianggo pikeun ngalih pangguna, kaluar, muka Manajer Tugas, sareng ngonci komputer. Saméméhna, nepi ka ayana Windows 7, kombinasi ieu ngan dipaké pikeun muka Task Manager. Aya dua cara pikeun ngirim Ctrl + Alt + Del dina sési Desktop Jauh. Salah sahijina nyaéta kombinasi konci alternatif, sareng anu sanésna nyaéta keyboard dina layar.

eusi[ nyumput ]

Kirim Ctrl + Alt + Hapus dina sési Desktop Jauh

Salah sahiji kombinasi konci anu henteu tiasa dianggo nyaéta CTRL + ALT + Pupus kombinasi konci. Upami anjeun badé diajar kumaha cara ngirim CTRL + ALT + Hapus dina Desktop Jauh pikeun ngarobih kecap konci, anjeun kedah ngonci layar RDP atanapi log off. The CTRL + ALT + Pupus kombinasi konci moal jalan sabab OS anjeun sorangan ngagunakeun éta pikeun sistem pribadi anjeun. Dina artikel ieu, anjeun bakal dibere nyaho ngeunaan sababaraha métode nu bisa Anjeun pake salaku alternatif pikeun CTRL + ALT + Pupus bari dina sambungan desktop jauh.

Métode 1: Anggo CTRL + ALT + Endor Fn + End

Dina Remote Desktop, anjeun kedah pencét kombinasi konci: CTRL + ALT + Tungtung . Bakal dianggo salaku alternatif. Anjeun tiasa mendakan konci Tungtung di sisi katuhu luhur layar anjeun; lokasina di sisi katuhu luhur konci Lebetkeun Anjeun. Upami Anjeun gaduh keyboard leutik dimana bagian num-konci teu aya, jeung anjeun boga Fn (fungsi) kenop nu biasana dina laptop atawa keyboard USB éksternal, anjeun bisa nahan handap Fn i.e. tombol fungsi pikeun mencét Tungtung . Kombinasi konci ieu ogé lumaku pikeun heubeul Server Terminal sési.

Anggo CTRL + ALT + End

1. Buka Remote Desktop Connection ku mencét Konci Jandéla + R dina keyboard sareng ketik mstsc teras klik OKÉ .

Pencét Windows Key + R teras ketik mstsc sareng pencét Enter | Kumaha Ngirim Ctrl + Alt + Hapus Dina Sési Desktop Jauh?

2. Jauh Desktop Connection Jandela bakal pop up.Klik dina Témbongkeun Pilihan di handap.

Jandéla Sambungan Desktop Jauh bakal muncul. Pencét Témbongkeun Pilihan di handap.

3. inditka nu Sumberdaya Lokal tab. Pastikeun pikeun milih ' Ngan lamun make layar pinuh ' ngagunakeun leupaskeun-handap Keyboard.

Pastikeun pilihan 'Keyboard' dipariksa babarengan jeung pilihan 'Buka lamun ngagunakeun layar pinuh'.

4. Ayeuna, arahkeun ka tab Umum jeung ngetik dina Alamat IP komputer jeung ngaran pamaké tina sistem anu anjeun hoyong sambungkeun jarak jauh,teras klik Nyambung .

Ketik nami pangguna tina sistem anu diaksés jarak jauh teras klik Sambungkeun. Sambungan Desktop Jauh

5. Sakali anjeun disambungkeun ka Sidang Desktop Jauh, ngalakukeun aksi ngagunakeun CTRL + ALT + TAMAT salaku kombinasi konci alternatif tinimbang CTRL + ALT + Pupus .

The Ctrl + Alt + End konci teh kombinasi alternatif anyar nu bakal kirimkeun Ctrl + Alt + Del dina Sési Desktop Jauh .

Baca ogé: Aktipkeun Desktop Jauh dina Windows 10 dina 2 Menit

Métode 2: Keyboard dina Layar

trik sejen nu bisa Anjeun pake pikeun mastikeun Anjeun CTRL + ALT + Del dianggo nalika anjeun dina sambungan Desktop Jauh nyaéta:

1. Nalika anjeun disambungkeun ka Jauh Desktop, klik dina Mimitian

2. Ayeuna, ngetik osk (pikeun kibor di layar – formulir pondok), teras buka Keyboard dina layar dina layar desktop jauh Anjeun.

Ketik osk (pikeun kibor dina layar - formulir pondok) dina Start Menu Search

3. Ayeuna, sacara fisik dina keyboard PC pribadi anjeun, pencét kombinasi konci: Ctrl jeung Sagalana , teras klik sacara manual Tina konci dina jandela Keyboard Dina-Layar Desktop anjeun.

Anggo keyboard Ctrl + ALT + Del dina layar

Ieu daptar sababaraha kombinasi konci anu anjeun tiasa dianggo nalika anjeun nganggo Desktop Jauh:

  • Alt + Page Up pikeun ngalih antara program (nyaéta Alt + Tab nyaéta mesin lokal)
  • Ctrl + Alt + Tungtung pikeun mintonkeun Tugas Manajer (ie Ctrl + Shift + Esc nyaéta mesin lokal)
  • Alt + Imah pikeun muka menu Start dina komputer jauh
  • Ctrl + Alt + (+) Plus/ (-) Minus pikeun nyandak snapshot tina jandela aktip ogé nyandak snapshot tina jandela desktop jauh lengkep.

Métode 3: Ganti Sandi sacara manual

Upami anjeun badé nganggo konci potong kompas Ctrl + Alt + Del ngan pikeun buka Manajer Tugas dina desktop jauh anjeun , mangka anjeun teu kudu. Anjeun tiasa saukur klik katuhu dina taskbar Anjeun jeung milih Manajer Tugas.

Sakali deui, upami anjeun hoyong ngarobih sandi anjeun dina desktop jauh anjeun, anjeun tiasa sacara manual ngalakukeunana. Ngan arahkeun ka

|_+_|

Pikeun Windows 7, 8, 10, 2008, 2012, 2016, kitu ogé Vista, Anjeun ngan bisa klik Mimitian jeung tipe gentos kecap konci pikeun ngarobah sandi.

Disarankeun:

Kami ngarepkeun pituduh ieu mangpaat sareng anjeun tiasa ngirim Ctrl + Alt + Del dina sési Desktop Jauh. Leungit, upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu teras punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Elon Decker

Elon nyaéta panulis tech di Cyber ​​S. Anjeunna geus nulis kumaha-pikeun pituduh pikeun ngeunaan 6 taun ayeuna sarta geus katutupan loba jejer. Anjeunna resep nutupan topik anu aya hubunganana sareng Windows, Android, sareng trik sareng tip panganyarna.