Hipu

Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Nilik gambar leutik mangrupikeun fitur penting Windows 10 anu ngamungkinkeun anjeun gaduh sawangan tina jandela aplikasi dina taskbar anjeun nalika anjeun hover di luhur. Dasarna, anjeun tiasa ningali tugas, sareng waktos hover parantos ditangtukeun, anu disetel ka satengah detik. Janten nalika anjeun hover dina tugas-tugas taskbar, jandela sawangan gambar leutik bakal nunjukkeun anjeun naon anu dijalankeun dina aplikasi ayeuna. Ogé, upami anjeun gaduh sababaraha windows atanapi tab tina aplikasi éta, contona, Microsoft Edge, anjeun bakal ditingalikeun sawangan masing-masing.

Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10

Sakapeung, fitur ieu langkung janten masalah sabab jandela pratinjau gambar leutik bakal ngahalangan anjeun nalika anjeun nyobian damel sareng sababaraha windows atanapi aplikasi. Dina hal ieu, langkung saé pikeun nganonaktipkeun Nilik Gambar leutik dina Windows 10 pikeun jalan lancar. Sakapeung, éta tiasa ditumpurkeun sacara standar sahingga sababaraha pangguna hoyong ngaktifkeun sawangan gambar leutik, ku kituna pituduh ieu bakal nunjukkeun ka anjeun Kumaha Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10.

eusi[ nyumput ]

Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Nilik Gambar leutik nganggo Setélan Kinerja Sistem

1. Klik katuhu dina PC ieu atawa My Computer tur pilih Pasipatan.

Klik-katuhu dina PC Ieu atanapi Komputer abdi tur pilih Properties | Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10

2. Ti menu kénca-leungeun, klik dina Setélan sistem canggih.

Dina jandéla di handap ieu, klik dina Advanced System Settings

3. Pastikeun tab Advanced dipilih teras klik Setélan handapeun Performance.

setélan sistem canggih

4. Pupus centang Aktipkeun Toong ka Nonaktipkeun Nilik Gambar leutik.

Pupus centang Aktipkeun Toong pikeun Nonaktipkeun Tilik Gambar leutik | Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10

5. Upami anjeun hoyong Aktipkeun Nilik Gambar leutik, teras parios Aktipkeun Toong.

5. Klik Larapkeun, dituturkeun ku OKÉ.

6. Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Métode 2: Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Nilik Gambar leutik nganggo Editor Pendaptaran

1. Pencét Windows Key + R lajeng ngetik regedit sareng pencét Enter pikeun muka Editor pendaptaran.

Jalankeun paréntah regedit

2. Arahkeun ka konci pendaptaran di handap ieu:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced

3. Ayeuna pilih Maju konci pendaptaran lajeng-klik katuhu tur pilih Anyar > nilai DWORD (32-bit).

Pindah ka explorer teras klik katuhu dina konci pendaptaran Advanced teras pilih Anyar teras nilai DWORD 32 bit

4. Ngaran DWORD anyar ieu salaku ExtendedUIHoverTime terus pencét Lebetkeun.

5. Ganda klik dina ExtendedUIHoverTime sarta ngarobah nilai na 30000.

Pencét dua kali dina ExtendedUIHoverTime sareng robih nilaina janten 30000

Catetan: 30000 mangrupikeun waktos reureuh (dina milidetik) anu nunjukkeun Gambar Gambar leutik nalika anjeun hover dina tugas atanapi aplikasi dina Taskbar. Pondokna, éta bakal nganonaktipkeun gambar leutik pikeun muncul dina hover salami 30 detik, anu langkung ti cukup pikeun nganonaktipkeun fitur ieu.

6. Upami anjeun hoyong ngaktipkeun sawangan gambar leutik set nilaina ka 0.

7. Pencét OKÉ sareng tutup Registry Editor.

8. Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Métode 3: Pareuman Gambar leutik Nilik ngan pikeun sababaraha instansi tina jandela aplikasi

1. Pencét Windows Key + R lajeng ngetik regedit sarta pencét Lebetkeun.

Jalankeun paréntah regedit | Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10

2. Arahkeun ka konci pendaptaran di handap ieu:

HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerTaskband

3. Klik katuhu dina Pita tugas terus pilih Anyar > nilai DWORD (32-bit).

Klik-katuhu dina Taskband teras pilih New teras nilai DWORD (32-bit).

4. Ngaran konci ieu salaku NumThumbnails sareng klik dua kali pikeun ngarobih nilaina.

5. Atur na nilaina 0 teras klik OK.

Sebutkeun konci ieu salaku NumThumbnails teras klik dua kali pikeun ngarobih nilaina janten 0

6. Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Disarankeun:

Éta éta anjeun parantos suksés diajar Kumaha Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Gambar Gambar leutik dina Windows 10 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan postingan ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.