Hipu

Kumaha Fix VLC henteu ngadukung Format UNDF

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

VLC mangrupa salah sahiji pamaén pangalusna pikeun jandéla nu Kuring geus datang di sakuliah nu pancen muterkeun sadaya format file utama. Tapi tetep, aya sababaraha format anu sato galak henteu tiasa dijalankeun sareng salah sahijina nyaéta format UNDF . Seueur pangguna anu nyanghareupan masalah nalika ngajalankeun format UNDF janten hayu urang tingali kumaha ngalereskeun VLC henteu ngadukung Format UNDF .

VLC henteu ngadukung Format UNDF

eusi[ nyumput ]

Kumaha Fix VLC henteu ngadukung Format UNDF

Naon hartosna format file UNDF?

Format File UNDF, saleresna, format file anu teu ditangtukeun. Ieu ngandung harti yén pamuter nu teu bisa nangtukeun format jeung teu bisa ngakuan eta. Utamana, eta keur ditempo dina pamuter VLC, nalika urang nyoba ngajalankeun file nu teu sagemblengna diundeur jeung ogé dina file lengkep diundeur.

Naha VLC masihan VLC henteu ngadukung kasalahan format UNDF?

Alesan utama pikeun VLC henteu ngadukung kasalahan format UNDF nyaéta undeuran parsial atanapi henteu lengkep tina file, anu urang badé jalankeun. Alesan anu sanésna tiasa janten file anu rusak bahkan kusabab sababaraha masalah internal dina file. Henteu kasadiaan kodeu anu pas anu diperyogikeun pikeun muterkeun file anu dimaksud mangrupikeun salah sahiji alesan pikeun VLC henteu tiasa maén file. Nanging, aya sababaraha instansi, dimana sanajan filena leres dina sagala aspek, nyanghareupan masalah anu sami, ningalikeun pesen. Henteu aya modul dekoder anu cocog: VLC henteu ngadukung format audio atanapi pidéo undf .

Kumaha Fix VLC henteu ngadukung Format UNDF?

Dina hiji cara, Digabungkeun Komunitas Codec Pack mangrupakeun pak codec basajan tur kacida efisien, cocog pikeun sagala rupa pamaké. Éta nyayogikeun dukungan lengkep pikeun file audio sareng pidéo sareng nawiskeun solusi anu gampang pisan pikeun masalah anu aya hubunganana sareng Format UNDF. Solusi anu sanésna nyaéta anjeun tiasa nyobian versi panganyarna tina VLC Player, anu sababaraha kali, ngalereskeun kasalahan anu dipidangkeun dina versi sateuacana. Janten, sateuacan angkat ka Combined Community Codec Pack, saran kami nyaéta pikeun nyobaan versi VLC Player panganyarna.

Fix VLC henteu ngadukung Format UNDF

1. Kahiji, install versi panganyarna tina VLC ti Ieuh .

2. Pariksa lamun ngamutahirkeun VLC ngalereskeun masalah lamun henteu lajeng nuluykeun.

3. Ngundeur Combined Community Codec Pack tina Ieuh .

4. Pasang Combined Community Codec Pack tur ngajalankeun file deui dina VLC.

5. file UNDF kudu dijalankeun dina VLC leres tanpa kasalahan naon lamun henteu lajeng buka lengkah saterusna.

6.-Klik katuhu dina file tur pilih kabuka kalayan MPC-HC jeung anjeun moal meunang kasalahan nanaon.

7. Ngarasakeun maén video Anjeun tanpa kasalahan nanaon.

Anjeun ogé tiasa resep:

Kuring miharep masalah anjeun ngalereskeun ieu Kumaha Fix VLC henteu ngadukung Format UNDF pituduh tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu, mangga naroskeun dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.