Hipu

Kumaha Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Mobile Hotspot dina Windows 11

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 19 Januari 2022

Mobile Hotspot mangrupikeun fitur anu dipikabutuh pikeun ngabagi sambungan internét anjeun sareng alat anu sanés. Ieu tiasa dilakukeun ku jaringan Wi-fi Sambungan hotspot atanapi nga-tether Bluetooth . Fitur ieu parantos kaprah dina alat sélulér tapi ayeuna anjeun ogé tiasa nganggo komputer anjeun salaku hotspot makeshift. Ieu kabuktian rada mangpaat di daérah dimana anjeun ngalaman jaringan turun. Saatos diaktipkeun, alat anu sanés tiasa ningali komputer anjeun salaku titik sambungan jaringan biasa. Pituduh dinten ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun Hotspot Mobile dina Windows 11.

eusi[ nyumput ]

Kumaha Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Mobile Hotspot dina Windows 11

Anjeun tiasa make Anjeun Windows 11 PC salaku hotspot pikeun alat séjén. Dina tulisan ieu, kami parantos ngajelaskeun kumaha carana nyetél fitur Hotspot Mobile dina sistem Windows 11 anjeun sareng kumaha cara ngaktipkeun atanapi mareumanna, upami & upami diperyogikeun.

Kumaha Aktipkeun Mobile Hotspot dina Windows 11

Ieu léngkah-léngkah pikeun ngaktifkeun Hotspot Mobile dina Windows 11:

1. Pencét Windows + I konci babarengan pikeun ngaluncurkeun Setélan aplikasi.

2. Pencét Jaringan & Internét dina jandela kénca jeung pilih Mobile Hotspot ubin, ditémbongkeun disorot handap.

klik dina ménu Jaringan sareng Internét sareng pilih Pilihan hotspot mobile dina Windows 11

3. Dina Mobile Hotspot bagian, switch Dina toggle pikeun Hotspot mobile pikeun ngaktifkeunana.

Aktipkeun Hotspot Mobile tina aplikasi setelan. Kumaha Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Mobile Hotspot dina Windows 11

Baca ogé: Kumaha Nyumputkeun Ngaran Jaringan WiFi dina Windows 11

Kumaha nyetél éta

Ayeuna, saatos anjeun ngaktifkeun Hotspot Mobile dina Windows 11, anjeun tiasa nyetél Hotspot Mobile sapertos kieu:

1. Arahkeun ka Windows Setelan > Jaringan & Internét > Hotspot seluler sakumaha tadi.

2. Milih medium sambungan jaringan pikeun pilihan di handap ieu salaku Wifi .

    Bagikeun sambungan internét kuring ti Bagikeun leuwih

Bagikeun pilihan internét pikeun Mobile Hotspot

3. Pencét Édit tombol handap Pasipatan ubin pikeun ngonpigurasikeun setélan ieu:

    Ngaran Hotspot Mobile Sandi Hotspot Mobile Jaringan Band

Kotak sipat dina bagian Hotspot Mobile

Baca ogé: Kumaha Ningkatkeun Kacepetan Internét dina Windows 11

Kumaha Hurungkeun atanapi Pareuman Modeu Hemat Daya pikeun Hotspot Seluler

Anjeun tiasa nyetel setelan hotspot Mobile pikeun ngaktipkeun atawa mareuman Modeu Hemat Daya. Ieu bakal mareuman Mobile hotspot sacara otomatis lamun euweuh alat disambungkeun jeung hotspot sahingga, mantuan ngahemat umur batre laptop Anjeun. Turutan léngkah ieu pikeun ngalakukeunana.

1. Arahkeun ka Windows Setelan > Jaringan & Internét > Hotspot seluler sakumaha ditémbongkeun.

klik dina ménu Jaringan sareng Internét sareng pilih Pilihan hotspot mobile dina Windows 11

2. Aktipkeun Hotspot mobile on Windows 11 ku toggling saklar Dina .

3. Ngalihkeun Dina toggle pikeun Ngirit daya , sakumaha digambarkeun di handap ieu.

Toggle Hemat Daya dina bagian Hotspot Seluler. Kumaha Aktipkeun atanapi Nonaktipkeun Mobile Hotspot dina Windows 11

Catetan: Upami anjeun henteu peryogi deui, anjeun tiasa ngalih Pareum toggle pikeun Ngirit daya di Lengkah 3 .

Baca ogé: Kumaha Ngarobih Server DNS dina Windows 11

Kumaha mareuman Hotspot Mobile dina Windows 11

Turutan léngkah-léngkah ieu di handap pikeun nganonaktipkeun Hotspot Mobile dina Windows 11 sawaktos Anjeun tos rengse ngerjakeun waktos internét injeuman:

1. Ngaluncurkeun Setélan Windows jeung arahkeun ka Jaringan & Internét > Hotspot seluler menu kawas saméméhna.

2. Dina Hotspot mobile bagian, switch Pareum toggle pikeun Hotspot mobile , ditémbongkeun disorot, pikeun nganonaktipkeun eta.

Pindah toggle pikeun nganonaktipkeun Mobile Hotspot

Disarankeun:

Kami ngarepkeun anjeun resep pituduh sakedik anu saé kumaha ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun Mobile hotspot dina Windows 11 . Upami anjeun ngalaman kasulitan, atanapi gaduh saran, wartosan kami dina bagian koméntar di handap.

Pete Mitchell

Pete mangrupakeun panulis staf Senior di Cyber ​​S. Pete mikanyaah sagala hal téhnologi sarta ogé mangrupa DIYer avid dina haté. Anjeunna gaduh dasawarsa pangalaman nyerat kumaha-tos, fitur, sareng pituduh téknologi dina internét.