Hipu

Fix Windows Update Kasalahan Code 0x80073712

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Upami anjeun ngaunduh apdet sareng masihan kodeu kasalahan 0x80073712, maka éta hartosna file update Windows rusak atanapi leungit. Kasalahan ieu biasana disababkeun ku masalah anu aya dina PC anu sering nyababkeun Windows Apdet gagal. Kadang-kadang manifes Pelayanan Berbasis Komponen (CBS) ogé tiasa dikorupsi.

Fix Windows Update Kasalahan Code 0x80073712

eusi[ nyumput ]

Fix Windows Update Kasalahan Code 0x80073712

Métode 1: Jalankeun System File Checker

1. Pencét Windows Key + X teras klik dina Command Prompt (Admin).

paréntah ajakan kalawan hak admin

2. Ayeuna dina jandela cmd ketik paréntah di handap ieu sareng pencét Lebetkeun:

sfc / scannow

sfc scan ayeuna pamariksa file sistem

3. Tungguan pamariksaan file sistem réngsé.

Métode 2: Jalankeun Alat Panglayanan sareng Manajemén Gambar Deployment (DISM).

1. Pencét Windows Key + X lajeng klik dina Komando Ajakan (Admin).

2. Ketik dina DISM (Palayanan sareng Manajemén Gambar Deployment) paréntah dina cmd teras pencét asupkeun:

|_+_|

DISM mulangkeun sistem kaséhatan

3. Tutup cmd jeung reboot PC Anjeun.

Métode 3: Mupus file pending.xml

1. Pencét Windows Key + X lajeng klik dina Komando Ajakan (Admin).

paréntah ajakan kalawan hak admin

2. Ketik paréntah di handap ieu dina cmd teras pencét énter saatos masing-masing:

|_+_|

del pending.xml file

3. Sakali rengse, balikan deui PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana tur tingal lamun geus bisa Ngalereskeun Windows Update Kasalahan Code 0x80073712, upami henteu teras teraskeun metodeu salajengna.

Métode 4: Reset Windows Update Component

1. Buka browser wéb anjeun sareng angkat ka link ieu .

2. Pilih Anjeun Vérsi Windows lajeng ngundeur tur ngajalankeun ieu troubleshooter.

unduh windows update troubleshooter

3. Bakal otomatis ngalereskeun masalah sareng apdet Windows anjeun ku ngareset Windows Update Component.

4. Reboot PC Anjeun tur coba deui pikeun ngundeur apdet.

Métode 5: Jalankeun Windows Update troubleshooter

1. Pencét tombol Mimitian atanapi pencét tombol Windows dina keyboard anjeun sareng milarian Troubleshoot . Pencét Troubleshooting pikeun ngaluncurkeun program. Anjeun oge bisa muka sarua ti Control Panel.

Klik dina Troubleshooting pikeun ngajalankeun program | Ngalereskeun Windows 7 Apdet Henteu Ngundeur

2. Salajengna, ti jandela jandela kénca, pilih Tingali sadayana .

3. Lajeng, ti Troubleshoot masalah komputer, daptar milih Windows Update.

pilih apdet windows tina troubleshoot masalah komputer

4. Turutan parentah dina-layar sarta ngantep éta Windows Update Troubleshoot lumpat.

5. Pareuman terus hurungkeun deui PC Anjeun sareng cobian deui unduh apdet. Sareng tingali upami anjeun tiasa Ngalereskeun Windows 10 Update Gagal Kasalahan Code 0x80073712.

Métode 6: Ganti ngaran Polder Distribusi Software

1. Pencét Windows Key + Q pikeun muka Charms Bar jeung ngetik cmd.

2. Klik katuhu dina cmd tur pilih Jalankeun salaku Administrator.

3. Ketik paréntah ieu sareng pencét enter:

|_+_|

net eureun bit jeung net eureun wuauserv

4. Reboot PC Anjeun pikeun ngahemat parobahan jeung cobaan deui pikeun ngundeur apdet.

Métode 7: Mulangkeun komputer anjeun

Kadang-kadang ngagunakeun System Restore tiasa ngabantosan anjeun ngalereskeun masalah sareng PC anjeun, ku kituna henteu ngabuang waktos nuturkeun pituduh ieu pikeun malikkeun komputer anjeun ka jaman baheula sareng pariksa naha anjeun tiasa Fix Windows Update Kasalahan Code 0x80073712.

Métode 8: Perbaikan Pasang Windows 10

Metoda ieu mangrupikeun jalan terakhir sabab upami teu aya anu tiasa dianggo, metode ieu pasti bakal ngalereskeun sadaya masalah sareng PC anjeun. Perbaikan Pasang nganggo pamutahiran di tempat pikeun ngalereskeun masalah sareng sistem tanpa ngahapus data pangguna anu aya dina sistem.

Disarankeun:

Éta éta anjeun parantos suksés Fix Windows Update Kasalahan Code 0x80073712 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan tulisan ieu, mangga naroskeun aranjeunna dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.