Hipu

Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows: Pamaké ngalaporkeun masalah anu anéh sareng Microsoft Edge nyaéta nalika anjeun ngamimitian Edge muka sababaraha windows, janten anjeun parantos nutup sadaya windows kecuali anjeun teu tiasa nutup jandela anu terakhir sareng henteu aya pilihan sanés anu tinggaleun anjeun kedah nganggo Task Manager pikeun ngeureunkeun. tugas pikeun jandela Tepi panungtungan. Sababaraha pangguna ogé ngalaporkeun yén Microsoft Edge henteu ngan ukur muka sababaraha instansi tapi ogé sababaraha tab. Sanaos ngabalikan deui PC anjeun sigana samentawis ngalereskeun masalah ieu tapi éta sanés ngalereskeun permanén sabab masalahna muncul deui saatos sababaraha jam.

Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows

Masalah anu sanés sareng Edge muka sababaraha instansi atanapi windows nyaéta peryogi langkung ti 50% sumberdaya sistem anjeun sareng anjeun sacara manual nutup sadaya windows Edge anu kabuka nganggo Task Manager anu sacara harfiah nyandak salamina. Upami anjeun nyobian nutup sacara manual sadaya instansi kabuka Microsoft Edge anjeun moal tiasa ngalakukeunana sabab tombol tutup gagal nutup Edge. Janten tanpa miceunan waktos hayu urang tingali kumaha leres-leres Fix Microsoft Edge muka sababaraha masalah windows sareng pituduh ngungkulan anu didaptarkeun di handap ieu.

eusi[ nyumput ]

Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Pupus Riwayat Browsing Edge, Cookies, Data, Cache

1.Buka Microsoft Edge teras klik 3 titik di pojok katuhu luhur sareng pilih Setélan.

klik tilu titik teras klik setélan dina Microsoft Edge

2. Gulung ka handap nepi ka manggihan Hapus data browsing teras klik dina Pilih naon anu badé mupus.

klik pilih naon anu bakal dipupus

3. Pilih sagalana tur klik tombol Hapus.

Pilih sagalana dina data browsing jelas tur klik dina Hapus

4.Antosan browser pikeun mupus sadaya data jeung Balikan deui Edge. Ngabersihan cache browser sigana Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows tapi upami léngkah ieu henteu ngabantosan teras cobian anu salajengna.

Métode 2: Reset Microsoft Edge

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik msconfig sareng pencét Enter pikeun muka Konfigurasi Sistem.

msconfig

2. Pindah ka tab boot jeung tanda centang Pilihan Boot Aman.

pupus centang pilihan boot aman

3.Klik Larapkeun dituturkeun ku OK.

4. Balikan deui PC anjeun sarta sistem bakal boot kana Safe Mode otomatis.

5. Pencét Windows Key + R lajeng ngetik % localappdata% sarta pencét Lebetkeun.

pikeun muka tipe data aplikasi lokal% localappdata%

2.Klik dua kali dina Bungkusan teras klik Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.

3.You ogé bisa langsung ngotéktak ka lokasi di luhur ku mencét Windows Key + R teras ketik di handap sareng pencét Enter:

C:Users\%username%AppDataLocalPackagesMicrosoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

Pupus sadayana dina folder Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

Opat. Pupus Sadayana di jero folder ieu.

Catetan: Upami anjeun nampi kasalahan Folder Access Denied, kantun klik Teraskeun. Klik katuhu dina folder Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe tur pupus centang pilihan Baca wungkul. Pencét Larapkeun dituturkeun ku OK sareng tingali deui upami anjeun tiasa ngahapus eusi folder ieu.

Pupus centang pilihan baca wungkul dina sipat folder Microsoft Edge

5. Pencét Windows Key + Q lajeng ngetik powershell teras klik katuhu dina Windows PowerShell tur pilih Jalankeun salaku Administrator.

powershell klik kanan run as administrator

6.Ketik paréntah di handap ieu sareng pencét Lebetkeun:

|_+_|

7. Ieu bakal masang deui browser Microsoft Edge. Reboot PC anjeun normal sareng tingali naha masalahna parantos direngsekeun atanapi henteu.

Pasang deui Microsoft Edge

8.Again muka Konfigurasi System jeung pupus centang Pilihan Boot Aman.

9.Reboot PC Anjeun pikeun ngahemat parobahan tur tingal lamun geus bisa Fix Microsoft Edge muka sababaraha masalah windows.

Métode 3: Laksanakeun Boot Beresih

Kadang parangkat lunak pihak ka-3 tiasa konflik sareng Microsoft Edge sahingga, Microsoft Edge muka sababaraha instansi sorangan. Supados Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows masalah, Anjeun kudu ngalakukeun boot bersih dina PC Anjeun tur nangtukeun jenis panyakitna masalah step by step.

Laksanakeun boot Bersih dina Windows. ngamimitian selektif dina konfigurasi sistem

Métode 4: Konpigurasikeun Microsoft Edge pikeun muka halaman wéb khusus

1.Buka Microsoft Edge teras klik dina tilu titik di pojok katuhu luhur.

klik tilu titik teras klik setélan dina Microsoft Edge

2. Gulung ka handap ka handap teras klik Setélan.

3. Ayeuna ti Buka Microsoft Edge kalawan dropdown pilih Kaca atawa kaca husus.

Lebetkeun URL di handapeun Buka Microsoft Edge sareng pastikeun anjeun parantos milih halaman atanapi halaman khusus

4.Ketik URL ramatloka lengkep, contona, https://google.com handapeun Lebetkeun URL.

5.Click Simpen lajeng Tutup Tepi jeung reboot PC Anjeun.

Métode 5: Jalankeun CCleaner sareng Malwarebytes

1.Download tur masang CCleaner & Malwarebytes.

dua. Jalankeun Malwarebytes sareng ngantepkeun éta nyeken sistem anjeun pikeun file anu ngabahayakeun.

3.Mun malware kapanggih eta otomatis bakal ngahapus aranjeunna.

4. Ayeuna ngajalankeun CCleaner sareng dina bagian Cleaner, dina tab Windows, kami nyarankeun mariksa pilihan di handap ieu pikeun dibersihkeun:

setélan ccleaner cleaner

5. Sakali anjeun geus nyieun tangtu titik ditangtoskeun dipariksa, kantun klik Jalankeun Cleaner, sareng ngantepkeun CCleaner ngajalankeun jalanna.

6.Pikeun ngabersihan sistem anjeun salajengna pilih tab Pendaptaran sareng pastikeun anu di handap ieu dipariksa:

pendaptaran cleaner

7.Pilih Scan pikeun Ngaluarkeun sarta ngidinan CCleaner pikeun nyeken, teras klik Ngalereskeun Masalah Dipilih.

8.When CCleaner nanya Naha anjeun hoyong parobihan cadangan kana pendaptaran? pilih Sumuhun.

9. Sakali cadangan Anjeun geus réngsé, pilih Fix All Issues Selected.

10.Restart PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Disarankeun pikeun anjeun:

Éta éta anjeun parantos suksés Fix Microsoft Edge muka sababaraha windows masalah tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.