Hipu

Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 1 Nopémber 2021

Monster Hunter World mangrupikeun kaulinan multiplier populér anu fitur-fitur maén peran anu maju parantos narik panongton anu ageung. Éta dikembangkeun sareng dipedalkeun ku Capcom sareng parantos nampi popularitas anu ageung diantara pangguna di sakumna dunya. Sanajan kitu, sababaraha pamaké sapatemon Gagal nyambung ka anggota sési. Kodeu kasalahan: 50382-MW1 dina Monster Hunter Dunya. Kode kasalahan MHW ieu 50382-MW1 lumangsung dina PS4, Xbox One, sareng Windows PC sami. Ieu utamana masalah anu patali jeung konektipitas sarta bisa gampang dibenerkeun ku nuturkeun métode nu didaptarkeun dina pituduh ieu.

Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

eusi[ nyumput ]

Kumaha Ngalereskeun Kode Kasalahan MHW 50382-MW1 dina Windows 10

Saatos analisa sababaraha laporan, urang tiasa nyimpulkeun yén kasalahan ieu lumangsung kusabab alesan ieu:

    UPnP henteu dirojong ku router -Upami router henteu ngadukung UPnP atanapi parantos lami, maka anjeun tiasa nyanghareupan masalah anu nyarios. Dina hal ieu, anjeun disarankeun pikeun muka sababaraha palabuhan sacara manual. Wi-Fi & Kabel Ethernet disambungkeun sakaligus -Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén anjeun tiasa nyanghareupan kode kasalahan Monster Hunter World 50382-MW1 nalika Wi-Fi sareng kabel jaringan ngaganggu sambungan internét anjeun. Ieu lumangsung dina laptop leuwih sering. Inkonsistensi antara Server Capcom & Sambungan Jaringan anjeun -Upami server Capcom teu tiasa koordinasi sareng sambungan jaringan anjeun, anjeun panginten kedah nambihan sababaraha parameter peluncuran tambahan pikeun nyaimbangkeunana. Dibeungbeuratan ku Laju Ping -Upami sambungan jaringan anjeun teu tiasa toléransi Setélan uap standar 5000 Pings / Menit , Anjeun bisa nyanghareupan masalah ieu.

Métode 1: Ngarengsekeun Masalah Konektipitas Jaringan

Pastikeun sambungan internét anjeun stabil. Nalika konektipitas internét anjeun henteu optimal atanapi henteu stabil, konéksina langkung sering kaganggu, ngarah kana Kode Kasalahan MHW 50382-MW1. Ku kituna, laksanakeun ngungkulan dasar sapertos kieu:

1. Lumpat a tés speed (misalna. Speedtest ku Ookla ) pikeun terang laju jaringan anjeun. Mésér pakét internét anu langkung gancang ti panyadia jaringan Anjeun, lamun speed internét anjeun teu optimum pikeun ngajalankeun kaulinan ieu.

klik dina GO dina ramatloka speedtest. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

2. Ngalih ka an sambungan Ethernet tiasa masihan anjeun perbaikan pikeun masalah sapertos kitu. Tapi, pastikeun pikeun nganonaktipkeun Wi-Fi heula supados henteu aya konflik antara dua.

Kabel Ethernet

Métode 2: Jieun Potong kompas Game Sareng Parameter -nofriendsui

Upami anjeun nyanghareupan Monster Hunter World kode kasalahan 50382-MW1 dina klien Steam PC, anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan ieu ku nyiptakeun potong kompas desktop sareng nganggo sababaraha parameter peluncuran. Parameter peluncuran anyar ieu bakal ngamimitian klien uap pikeun ngagunakeun Antarmuka Pamaké Babaturan anu lami sareng protokol TCP / UDP tinimbang WebSockets énggal. Turutan parentah di handap-disebutkeun pikeun nerapkeun sarua:

1. Ngaluncurkeun Kukus > PUSTAKA > monster Hunter: Dunya.

2. Klik katuhu dina Kaulinan tur pilih Atur > Tambah potong kompas desktop pilihan.

Ayeuna, klik-katuhu dina kaulinan sareng pilih pilihan Atur dituturkeun ku Tambahkeun potong kompas desktop. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

Catetan: Lamun geus dipariksa kotak Jieun potong kompas desktop bari masang kaulinan, anjeun teu kudu ngalakukeun kitu ayeuna.

kaulinan install uap nyieun potong kompas desktop

3. Salajengna,-klik katuhu dina potong kompas desktop pikeun MHW tur pilih Pasipatan , sakumaha ditémbongkeun.

klik dina Properties

4. Pindah ka Potong kompas tab sareng tambahkeun istilah -nofriendsui -udp dina Sasaran widang, sakumaha disorot.

Pindah ka tab Potong kompas sareng lebetkeun istilah salaku ahiran dina widang Target. Rujuk kana pic. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

5. Klik dina Larapkeun > OK pikeun nyimpen parobahanana.

6. Ayeuna, relaunch kaulinan jeung pariksa lamun masalah geus direngsekeun.

Catetan: Gantina, anjeun tiasa nambihan parameter -nofriendsui -tcp sakumaha ditémbongkeun, pikeun ngalereskeun masalah ieu.

klik katuhu dina potong kompas desktop monster hunter tur pilih tab potong kompas sarta tambahkeun parameter dina target lajeng klik nerapkeun lajeng, OK pikeun nyimpen parobahan

Baca ogé: Fix Kasalahan Beban Aplikasi Uap 3: 0000065432

Métode 3: Turunkeun Nilai Pings dina Steam

Nilai ping anu luhur dina Steam ogé nyumbang kana Kode Kasalahan MHW 50382-MW1. Ieu kumaha carana ngabéréskeun kasalahan ieu ku nurunkeun nilai Pings:

1. Ngaluncurkeun Kukus teras klik dina Kukus di belah kénca juru luhur. Lajeng, klik dina Setélan .

Ti belah kénca juru luhur jandela, buka Steam lajeng Setélan

2. Ayeuna, pindah ka Dina-Game tab dina jandela kénca.

3. Pilih nu nilai handap (misalna 500/1000) ti Server Browser Pings / Menit menu turun-handap, sakumaha disorot handap.

klik dina simbol panah ka handap pikeun nempo nilai Pings atanapi Menit tur pilih nilai handap Pings atanapi Menit. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

4. Tungtungna, klik dina OKÉ pikeun ngahemat parobahan ieu sareng ngaluncurkeun deui kaulinan.

Métode 4: Apdet Monster Hunter Dunya

Penting pisan yén kaulinan anjeun dijalankeun dina versi anu pang anyarna pikeun ngahindarkeun konflik. Dugi kaulinan anjeun diropéa, Anjeun teu bisa asup kana server hasil, sarta kode kasalahan MHW 50382-MW1 bakal lumangsung. Kami parantos ngajelaskeun léngkah-léngkah pikeun ngapdet Monster Hunter World on Steam.

1. Ngaluncurkeun Kukus . Dina PUSTAKA tab, pilih Monster Hunter Dunya kaulinan, sakumaha saméméhna.

2. Lajeng,-klik katuhu dina kaulinan tur pilih nu Pasipatan… pilihan.

Sipat kaulinan dina bagian Perpustakaan tina Klién PC uap

3. Pindah ka UPDATES pilihan dina jandela kénca.

4. Sahandapeun Apdet otomatis menu turun-handap, pilih Salawasna tetep kaulinan ieu diropéa pilihan, disorot handap.

uap otomatis ngamutahirkeun kaulinan

Baca ogé: 5 Cara Ngalereskeun Klién Uap

Métode 5: Pariksa Integritas File Game dina Steam

Metoda ieu mangrupikeun ngalereskeun saderhana pikeun sadaya masalah anu aya hubunganana sareng kaulinan uap sareng parantos dianggo pikeun kalolobaan pangguna. Dina prosés ieu, file dina sistem anjeun bakal dibandingkeun sareng file dina server Steam. Jeung bédana kapanggih bakal rectified ku perbaikan atawa ngagantian file. Kami nyarankeun yén anjeun ngagunakeun fitur anu luar biasa ieu dina Steam. Lantaran kitu, pikeun pariksa integritas file kaulinan, baca pituduh kami dina Kumaha Mariksa Integritas Payil Kaulinan dina Steam .

Métode 6: Robah Alamat Server DNS

Anjeun tiasa ngalereskeun kode kasalahan MHW 50382-MW1 ku cara ngarobih setélan pangladén DNS, sapertos kieu:

1. Pencét tombol kenop Windows + R sakaligus pikeun ngajalankeun Lumpat kotak dialog.

2. Lebetkeun paréntah: ncpa.cpl teras klik OKÉ .

Sanggeus ngasupkeun paréntah di handap dina kotak téks Run: ncpa.cpl, klik OK tombol.

3. Dina Sambungan jaringan jandela,-klik katuhu dina sambungan jaringan teras klik dina Pasipatan .

Ayeuna, klik katuhu dina sambungan jaringan anjeun teras klik dina Properties | Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

4. Dina Wi-Fi Pasipatan jandela, pilih Protokol Internét Vérsi 4 (TCP/IPv4) teras klik dina Pasipatan.

Klik Internet Protocol Version 4 teras klik dina Properties.

5. Pilih Anggo alamat pangladén DNS di handap ieu pilihan.

6. Teras, lebetkeun nilai-nilai anu disebatkeun di handap ieu:

Pangladén DNS anu dipikaresep: 8.8.8.8
Pangladén DNS alternatif: 8.8.4.4

Pilih ikon ‘Use the following DNS server addresses.’ | Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

7. Salajengna, pariksa kotak Validasi setélan nalika kaluar teras klik dina OKÉ pikeun nyimpen parobahan ieu.

Ieu kedah ngalereskeun Monster Hunter Dunya kode kasalahan 50382-MW1. Lamun henteu, coba fix salajengna.

Baca ogé: Kumaha Fix DNS Server Henteu Ngaréspon Kasalahan

Métode 7: Neraskeun Port

Monster Hunter Dunya geus ngonpigurasi ngagunakeun Universal Colokkeun jeung Play atanapi fitur UPnP. Tapi, lamun router dina meungpeuk palabuhan kaulinan Anjeun, Anjeun bakal nyanghareupan masalah disebutkeun. Lantaran kitu, turutan téknik diteruskeun port anu dipasihkeun pikeun ngabéréskeun anu sami.

1. Pencét tombol Windows konci jeung tipe cmd . Klik dina Jalankeun salaku administrator pikeun ngaluncurkeun Paréntah ajakan .

Anjeun disarankan pikeun ngajalankeun Command Prompt salaku administrator

2. Ayeuna, ngetik paréntah ipconfig / sadayana jeung pencét Lebetkeun .

Ayeuna, ketik paréntah pikeun ningali konfigurasi ip. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

3. Catetan handap nilai tina Gerbang standar , Topeng Subnet , MAC , jeung DNS.

Ketik ipconfig, gulung ka handap sareng panggihan gateway standar

4. Ngajalankeun sagala web browser sareng ngetik anjeun alamat IP pikeun muka Setélan router .

5. Lebetkeun Anjeun Kapercayaan login .

Catetan: Setélan Port Forwarding & DHCP bakal béda-béda dumasar kana produsén & modél router.

6. Arahkeun ka Aktipkeun Tugas Manual handapeun Konfigurasi Dasar, teras klik dina Sumuhun kancing.

7. Di dieu, dina Setélan DHCP , asupkeun anjeun Alamat Mac, alamat IP , jeung server DNS. Lajeng, klik dina Simpen .

8. Salajengna, klik Port Neraskeun atawa Server maya pilihan, sarta ketik rentang handap palabuhan pikeun muka sahandapeun Mimitian jeung Tungtung widang:

|_+_|

Port Neraskeun Router

9. Ayeuna, ngetik dina Alamat IP statik anjeun geus dijieun dina sistem anjeun sarta mastikeun yén Aktipkeun pilihan dipariksa.

10. Tungtungna, klik dina Simpen atawa Larapkeun tombol pikeun nyimpen parobahanana.

11. Lajeng, Balikan deui router sareng PC anjeun . Pariksa lamun masalah geus direngsekeun ayeuna.

Métode 8: Update / Rollback Supir Network

Pilihan 1: Ngamutahirkeun Supir Jaringan

Upami panggerak ayeuna dina sistem anjeun sauyunan/katinggaleun jaman, anjeun bakal nyanghareupan kode kasalahan MHW 50382-MW1. Ku alatan éta, anjeun disarankan pikeun ngapdet drivers anjeun pikeun nyegah masalah ceuk.

1. Klik dina Bar teang Windows jeung tipe Ménéjer alat. Pencét Lebetkeun konci pikeun ngaluncurkeunana.

Ketik Manajer Alat dina ménu milarian Windows 10 | Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

2. Ganda-klik on Adaptor jaringan .

3. Ayeuna, klik katuhu dina supir jaringan (misalna. Intel (Urang Sunda) Dual Band Wireless-AC 3168 ) teras klik Update supir , sakumaha digambarkeun.

Anjeun bakal ningali Network adapters dina panel utama. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

4. Di dieu, klik dina Milarian supir sacara otomatis pilihan pikeun ngundeur tur masang supir otomatis.

Ayeuna, klik Pilarian sacara otomatis pikeun pilihan supir pikeun milarian sareng masang supir sacara otomatis

5A. Supir bakal ngamutahirkeun kana versi panganyarna, upami aranjeunna henteu diropéa.

5B. Mun aranjeunna geus diropéa, anjeun bakal meunang Supir anu pangsaéna pikeun alat anjeun parantos dipasang pesen, sakumaha ditémbongkeun.

Upami aranjeunna parantos aya dina tahap anu diropéa, layar bakal nunjukkeun pesen di handap ieu, Panggerak anu pangsaéna pikeun alat anjeun parantos dipasang

6. Klik dina Tutup pikeun kaluar tina jandela, balikan deui PC anjeun, sareng pariksa naha anjeun parantos ngalereskeun kode kasalahan MHW 50382-MW1 dina desktop / laptop anjeun Windows 10.

Pilihan 2: Rollback Supir

Upami sistem anjeun parantos jalan leres sareng mimiti gagal saatos pembaruan, gulung deui panggerak jaringan tiasa ngabantosan. Balikan deui supir bakal ngahapus apdet supir anu ayeuna dipasang dina sistem sareng ngagentos ku versi sateuacana. Prosés ieu kedah ngaleungitkeun sagala bug dina drivers sarta berpotensi ngalereskeun masalah ceuk.

1. Napigasi ka Manajer Alat > Adaptor jaringan sakumaha disebutkeun di luhur.

2. Klik katuhu dina supir jaringan (misalna. Intel (Urang Sunda) Dual Band Wireless-AC 3168 ) teras klik dina Pasipatan , sakumaha digambarkeun.

Pencét dua kali dina adaptor Jaringan tina panel kénca sareng dilegakeun

3. Pindah ka Tab supir tur pilih Roll Balik Supir , sakumaha ditémbongkeun.

Catetan : Lamun pilihan pikeun Roll Balik Supir geus greyed kaluar dina sistem Anjeun, eta nunjukkeun yen eta teu boga file supir diropéa.

Pindah ka tab Supir sareng pilih Roll Back Supir

4. Pencét OKÉ pikeun nerapkeun parobahan ieu.

5. Tungtungna, klik dina Sumuhun dina konfirmasi ajakan na uihan deui Sistim anjeun sangkan rollback éféktif.

Baca ogé: Masalah supir adaptor jaringan, naon anu kudu dilakukeun?

Métode 9: Pasang deui Panggerak Jaringan

Upami ngamutahirkeun supir henteu masihan anjeun perbaikan, anjeun tiasa pasang deui, sapertos kieu:

1. Ngajalankeun Manajer Alat > Adaptor jaringan sakumaha parentah di Métode 8.

2. Klik katuhu dina Intel (Urang Sunda) Dual Band Wireless-AC 3168 tur pilih Uninstall alat , sakumaha digambarkeun.

Ayeuna, klik katuhu dina supir tur pilih Uninstall device | Fix MHW Error Code 50382-MW1

3. Dina ajakan warning, pariksa kotak ditandaan Pupus parangkat lunak supir pikeun alat ieu teras klik Uninstall .

Ayeuna, ajakan peringatan bakal ditingalikeun dina layar. Centang kotak Pupus parangkat lunak supir pikeun alat ieu. Ngalereskeun MHW Kasalahan Code 50382-MW1

4. Panggihan tur ngundeur supir ti ramatloka resmi Intel pakait jeung versi Windows Anjeun.

download adaptor jaringan Intel

5. Sakali diundeur, ganda klik dina file diundeur tur turutan parentah nu dibikeun pikeun masang eta.

Disarankeun:

Kami ngarepkeun anjeun tiasa ngalereskeun Kode Kasalahan MHW 50382-MW1 on Windows 10. Hayu urang nyaho metoda nu digawé pikeun anjeun. Ogé, upami anjeun gaduh patarosan / bongbolongan ngeunaan tulisan ieu, teras leupaskeun aranjeunna dina bagian koméntar.

Elon Decker

Elon nyaéta panulis tech di Cyber ​​S. Anjeunna geus nulis kumaha-pikeun pituduh pikeun ngeunaan 6 taun ayeuna sarta geus katutupan loba jejer. Anjeunna resep nutupan topik anu aya hubunganana sareng Windows, Android, sareng trik sareng tip panganyarna.