Hipu

Ngalereskeun Desktop Ngarujuk ka Lokasi Anu Teu Aya

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Ngalereskeun Desktop Ngarujuk ka Lokasi Anu Teu Aya: Upami anjeun nampi pesen kasalahan di handap ieu nalika anjeun ngamimitian PC anjeun C:Windowssystem32configsystemprofiledesktop nujul kana lokasi anu henteu sayogi, maka ieu nunjukkeun lokasi desktop anu salah. Nalika anjeun asup kana akun anjeun, anjeun bakal mendakan yén sadaya ikon sareng aplikasi desktop anjeun henteu aya, tibatan, anjeun bakal ngagaduhan desktop kosong lengkep sareng kasalahan di handap ieu muncul:

C:Windowssystem32configsystemprofileDesktop nujul kana lokasi nu teu sadia. Bisa jadi dina hard drive dina komputer ieu, atawa dina jaringan. Pariksa pikeun mastikeun yén piringan leres diselapkeun, atanapi anjeun nyambung ka Internét atanapi jaringan anjeun, teras cobian deui. Lamun tetep teu bisa lokasina, informasi bisa geus dipindahkeun ka lokasi béda.

Ngalereskeun Desktop Ngarujuk ka Lokasi Anu Teu Aya

Ayeuna henteu aya alesan khusus pikeun pesen kasalahan ieu tapi anjeun tiasa nyanghareupan masalah ieu nalika sistem anjeun ngadat ngadadak ngarusak file sistem, ngarusak profil pangguna, atanapi update Windows anu rusak, jsb. Lokasi Anu Henteu sayogi kalayan bantosan pituduh ngungkulan anu didaptarkeun di handap ieu.

eusi[ nyumput ]

Ngalereskeun Desktop Ngarujuk ka Lokasi Anu Teu Aya

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Reset Desktop ka Lokasi Default

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik di handap sarta pencét Lebetkeun:

C:users\%username%

Buka folder pamaké maké %username%

2.Klik katuhu dina Desktop folder tur pilih Pasipatan.

Klik-katuhu dina folder Desktop teras pilih Properties

3.Dina Desktop Pasipatan pindah ka Tab lokasi teras klik dina Balikkeun tombol Default.

Pindah ka tab Lokasi dina Desktop Properties teras klik Mulangkeun Default

4.Klik Larapkeun dituturkeun ku OK.

5.Reboot PC Anjeun pikeun ngahemat parobahan tur tingal lamun geus bisa Fix Desktop Ngarujuk kana Lokasi Anu Henteu Aya Kasalahan.

Métode 2: Fix pendaptaran

Upami metodeu di luhur henteu hasil teras cobian anu ieu:

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik regedit sareng pencét Enter pikeun muka Editor pendaptaran.

Jalankeun paréntah regedit

2. Navigasi ka konci pendaptaran di handap ieu:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerUser Shell Folders

3. Pastikeun pikeun milih Polder Shell pamaké teras dina jandela katuhu klik dua kali dina Desktop.

Pilih Folder Shell Pangguna teras klik dua kali dina konci Desktop

4.Now dina widang data nilai pastikeun nilai disetel ka:

%USERPROFILE%Desktop

ATAWA

C:Users\%USERNAME%Desktop

Lebetkeun% USERPROFILE%  Desktop dina konci pendaptaran Desktop

5.Klik OK jeung nutup Registry Editor.

6.Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Métode 3: Salin Polder Desktop Deui ka Lokasina

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik di handap sarta pencét Lebetkeun:

C:users\%username%

Buka folder pamaké maké %username%

2.Tempo lamun bisa manggihan dua polder Desktop, hiji kosong sarta séjén kalawan eusi desktop Anjeun.

3. Upami Sadérék, teras Hapus polder desktop anu kosong.

4.Now nyalin polder desktop nu ngandung data anjeun sarta arahkeun ka lokasi handap:

C:Windowssystem32configsystemprofile

5.When anjeun napigasi ka folder systemprofile eta bakal pikeun idin anjeun, saukur klik Teraskeun pikeun ngaksés polder.

Nalika anjeun napigasi ka folder systemprofile ngan saukur klik teruskeun pikeun ngaksés polder

6. Témpél polder Desktop kana folder systempropil.

Témpél polder Desktop kana polder systemprofile

7. Pareuman terus hurungkeun deui PC Anjeun pikeun ngahemat perobahan tur tingal mun anjeun bisa Fix Desktop Ngarujuk kana Lokasi Anu Henteu Aya Kasalahan.

Métode 4: Ngalaksanakeun System Restore

1.Pencét Windows Key + R jeung tipe sysdm.cpl teras pencét enter.

sipat sistem sysdm

2. Pilih Protection Sistim tab tur pilih System Mulangkeun.

pamulihan sistem dina sipat sistem

3.Click Next jeung milih nu dipikahoyong Sistim Mulangkeun titik .

Sistim-balikkeun

4.Follow parentah dina layar pikeun ngalengkepan balikkeun sistem.

5.After reboot, Anjeun meureun bisa Fix Desktop Ngarujuk kana Lokasi Anu Henteu Aya Kasalahan.

Métode 5: Jieun Akun Pamaké Anyar

1.Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan teras klik Rekening.

Tina Setélan Windows pilih Akun

2. Pencét Tab kulawarga & jalma séjén dina ménu kénca-leungeun teras klik Tambahkeun batur ka PC ieu handapeun Jalma Lain.

Kulawarga & jalma séjén teras klik Tambihkeun batur ka PC ieu

3. Pencét Abdi henteu gaduh inpormasi asup jalma ieu di handap.

Klik Kuring teu boga inpo asup jalma ieu

4. Pilih Tambahkeun pamaké tanpa akun Microsoft di handap.

Pilih Tambahkeun pamaké tanpa akun Microsoft

5.Now ngetik ngaran pamaké sarta sandi pikeun akun anyar jeung klik Next.

Ayeuna ketik nami pangguna sareng kecap konci pikeun akun énggal teras klik Teras

Asup ka akun pamaké anyar lajeng:

1.Buka File Explorer teras klik dina Tempo > Pilihan.

Robah polder sareng pilihan milarian

2. Pindah ka Témbongkeun tab jeung tanda centang Tampilkeun file disumputkeun, polder, sareng drive.

mintonkeun payil disumputkeun jeung payil sistem operasi

3. Pupus centang Sumputkeun file sistem operasi anu ditangtayungan (Disarankeun).

4.Klik Larapkeun dituturkeun ku OK.

5. Navigasi ka lokasi di handap ieu:

C:UsersOld_Username

Catetan: Di dieu C mangrupikeun drive dimana Windows dipasang sareng Old_Username mangrupikeun nami nami pangguna akun lami anjeun.

6.Pilih sadaya payil ti folder luhur iwal ieu:

Ntuser.dat
Ntuser.dat.log
Ntuser.ini

Salin file di handap ieu NTUSER.DAT, ntuser.dat.log, sareng ntuser.ini

7.Now pencét Windows Key + R lajeng ngetik di handap sarta pencét Lebetkeun:

C:users\%username%

Buka folder pamaké maké %username%

Catetan: Ieu bakal folder akun pamaké anyar Anjeun.

8.Tempelkeun eusi anu disalin di dieu sareng reboot PC anjeun.

Disarankeun:

Éta éta anjeun parantos suksés Fix Desktop Ngarujuk kana Lokasi Anu Henteu Aya Kasalahan tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.