Hipu

Fix korup Opencl.dll dina Windows 10

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

Fix korup Opencl.dll dina Windows 10: Masalah anyar sigana lumangsung sanggeus ngamutahirkeun Windows 10 kana wangunan panganyarna, pamaké nu ngalaporkeun yén opencl.dll jadi ruksak. Masalahna sigana ngan ukur mangaruhan pangguna anu gaduh Kartu Grafis NVIDIA sareng iraha waé pangguna masang atanapi ngapdet supir NVIDIA pikeun kartu grafis, pamasang otomatis nimpa file opencl.dll anu tos aya dina Windows 10 nganggo versi sorangan sareng ku kituna ieu ngaruksak. file Opencl.dll.

Fix korup Opencl.dll dina Windows 10

Masalah utama kusabab file opencl.dll anu korup nyaéta PC anjeun bakal reboot sacara acak sakapeung saatos 2 menit pamakean atanapi sakapeung saatos 3 jam pamakean kontinyu. Pamaké tiasa pariksa yén file opencl.dll rusak ku ngajalankeun scan SFC sabab ngabéjaan pangguna ngeunaan korupsi ieu tapi sfc moal tiasa ngalereskeun file ieu. Janten tanpa miceunan waktos hayu urang tingali kumaha leres-leres Ngalereskeun Opencl.dll anu korup dina Windows 10 kalayan léngkah-léngkah anu didaptarkeun di handap ieu.

eusi[ nyumput ]

Fix korup Opencl.dll dina Windows 10

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Jalankeun DISM (Palayanan sareng Manajemén Gambar Deployment)

1. Pencét Windows Key + X teras pilih Komando Ajakan (Admin).

paréntah ajakan kalawan hak admin

2. Coba runtuyan dosa paréntah ieu:

Dism / Online / Cleanup-Image / StartComponentCleanup
Dism / Online / Bersih-Gambar / RestoreHealth

cmd mulangkeun sistem kaséhatan

3. Upami paréntah di luhur henteu jalan teras cobian di handap ieu:

Dism /Gambar:C:offline/Cleanup-Image/RestoreHealth/Sumber:c: estmountwindows
Dism / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth / Sumber: c: estmountwindows /LimitAccess

Catetan: Ganti C:RepairSourceWindows sareng lokasi sumber perbaikan anjeun (Instalasi Windows atanapi Pamulihan Disc).

4. Ulah ngajalankeun SFC / scannow guna pariksa integritas sistem ngajalankeun paréntah DISM:

Dism / Online / Ngabersihan-Gambar / CheckHealth

5. Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

6. Lamun nuju masih nyanghareupan masalah mangka anjeun kudu make techbench iso guna ngalereskeun masalah.

7. Kahiji, nyieun hiji folder dina desktop jeung ngaran Gunung.

8. Nyalin install.win ti undeuran ISO ka folder Gunung.

9. Jalankeun paréntah di handap ieu dina cmd:

|_+_|

10. Reboot PC anjeun sarta ieu kedah Fix korup Opencl.dll dina Windows 10 tapi upami anjeun masih macét teras teraskeun.

Métode 2: Jalankeun Perbaikan Otomatis / ngamimitian

1. Selapkeun Windows 10 instalasi bootable DVD jeung balikan deui PC Anjeun.

2. Lamun dipenta pikeun Pencét kenop nu mana wae nu keur boot ti CD atawa DVD, pencét kenop nu mana wae nu neruskeun.

Pencét tombol naon waé pikeun boot tina CD atanapi DVD

3. Pilih preferensi basa Anjeun teras klik Next. Klik ngalereskeun komputer anjeun di kénca handap.

Ngalereskeun komputer Anjeun

4. Dina milih hiji layar pilihan, klik Ngarengsekeun masalah .

Pilih hiji pilihan dina windows 10 perbaikan ngamimitian otomatis

5. Dina Troubleshoot layar, klik dina Pilihan canggih .

pilih pilihan canggih tina layar troubleshoot

6. Dina pilihan Advanced layar, klik Perbaikan Otomatis atanapi Perbaikan ngamimitian .

ngajalankeun perbaikan otomatis

7. Antosan dugi ka Windows Otomatis / Ngalereskeun ngamimitian lengkep.

8. Balikan deui sareng anjeun parantos suksés Fix korup Opencl.dll dina Windows 10, lamun henteu, nuluykeun.

Ogé, baca Kumaha carana ngalereskeun Perbaikan Otomatis teu tiasa ngalereskeun PC anjeun.

Métode 3: Coba Jalankeun Alat SFCFix

SFCFix bakal nyeken PC anjeun pikeun file sistem anu rusak sareng bakal malikkeun / ngalereskeun file ieu anu gagal dilakukeun ku System File Checker.

hiji. Unduh Alat SFCFix ti dieu .

2. Pencét Windows Key + X teras pilih Komando Ajakan (Admin).

paréntah ajakan admin

3. Ketik paréntah di handap ieu kana cmd teras pencét enter: SFC / SCANNOW

4. Pas scan SFC geus dimimitian, ngajalankeun éta SFCFix.exe.

Coba ngajalankeun Alat SFCFix

Sakali SFCFix parantos ngajalankeun jalanna éta bakal muka file notepad sareng inpormasi ngeunaan sadaya file sistem anu rusak / leungit anu kapanggih SFCFix sareng naha éta suksés dibenerkeun.

Métode 4: Ganti sacara manual file sistem anu rusak Opencl.dll

1. Arahkeun ka polder di handap dina komputer nu jalan bener:

C:WindowsWinSxS

Catetan: Dina raraga mastikeun file opencl.dll dina kaayaan alus tur teu korup, ngajalankeun paréntah sfc.

2. Sakali jero WinSxS folder pilarian pikeun file opencl.dll.

milarian file opencl.dll di jero folder WinSxS

3. Anjeun bakal manggihan payil dina folder nu bakal boga nilai awal salaku:

wow64_microsoft-windows-r..xwddmdriver-wow64……

4. Nyalin file ti dinya ka USB Anjeun atawa drive éksternal.

5. Ayeuna balik deui ka PC dimana opencl.dll ruksak.

6. Pencét Windows Key + X lajeng pilih Komando Ajakan (Admin).

paréntah ajakan admin

7. Ketik paréntah di handap ieu sareng pencét Lebetkeun:

takeown / f Path_And_File_Name

Contona: Dina hal urang, paréntah ieu bakal kasampak kawas kieu:

|_+_|

cabut file opencl.dll

8. Ketik deui paréntah di handap ieu sareng pencét Lebetkeun:

icacls Path_and_File_Name /GANT ADMINISTRATORS:F

Catetan: Pastikeun pikeun ngagentos Path_And_File_Name sareng anjeun nyalira, contona:

|_+_|

ngajalankeun paréntah icacls dina file opencl.dll

9. Ayeuna ketik paréntah panungtungan pikeun nyalin payil ti USB drive anjeun ka folder Windows:

Nyalin Source_File Tujuan

|_+_|

10. Reboot PC Anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

11. Jalankeun paréntah kaséhatan Scan ti DISM.

Metoda ieu kedah pasti Fix korup Opencl.dll dina Windows 10 tapi ulah ngajalankeun SFC sabab deui bakal nyieun masalah tinimbang make paréntah DISM CheckHealth pikeun nyeken payil Anjeun.

Métode 5: Perbaikan Pasang Windows 10

Metoda ieu mangrupikeun jalan terakhir sabab upami teu aya anu jalanna maka metode ieu pasti bakal ngalereskeun sadaya masalah sareng PC anjeun. Repair Install ngan ukur nganggo pamutahiran di tempat pikeun ngalereskeun masalah sareng sistem tanpa ngahapus data pangguna anu aya dina sistem. Jadi tuturkeun artikel ieu ningali Kumaha Ngalereskeun Pasang Windows 10 Gampang.

Disarankeun pikeun anjeun:

Éta éta anjeun parantos suksés Fix korup Opencl.dll dina Windows 10 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.