Hipu

[SOLVED] Supir Corrupted Expool kasalahan dina Windows 10

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL mangrupikeun kasalahan Blue Screen of Death (BSOD) anu umumna timbul tina masalah supir. Ayeuna supir Windows tiasa rusak atanapi katinggaleun jaman anu nyababkeun supir ieu masihan kasalahan Expool anu rusak. Kasalahan ieu nunjukkeun yén supir nyobian ngaksés mémori anu teu aya deui.

Fix Driver corrupted Expool error on Windows 10

PC nabrak sareng pesen kasalahan DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL dina layar biru kalayan kode eureun 0x000000C5. Kasalahan tiasa lumangsung nalika komputer dilebetkeun kana mode sare atanapi mode hibernasi, tapi henteu dugi ka ieu, sabab kadang anjeun tiasa ngalaman kasalahan ieu ngadadak nalika nganggo PC anjeun. Pamustunganana anjeun kedah ngalereskeun kasalahan ieu sabab tiasa ngahambat kinerja PC anjeun, janten tanpa miceunan waktos hayu urang tingali kumaha Fix Driver Corrupted Expool error on Windows 10 kalayan bantuan pituduh anu didaptarkeun di handap.

eusi[ nyumput ]

[SOLVED] Supir Corrupted Expool kasalahan dina Windows 10

Métode 1: Anggo System Restore

Anjeun tiasa nganggo Sistim Mulangkeun Point ka mulangkeun kaayaan komputer Anjeun kana kaayaan kerja, anu dina sababaraha kasus Fix Driver corrupted Expool error on Windows 10.

Métode 2: Apdet anjeun Windows 10

1. Pencét Windows Key + Kuring pikeun muka Setélan teras klik dina Update & Kaamanan.

Pencét Windows Key + I pikeun muka Setélan teras klik Update & ikon kaamanan

2. Ti sisi kénca-leungeun, menu clicks on Windows Update.

3. Ayeuna klik dina Mariksa apdet tombol pikeun pariksa sagala apdet sadia.

Pariksa Windows Apdet | Nyepetkeun Komputer SLOW Anjeun

4. Upami aya apdet anu ngantosan, teras klik Unduh & Pasang apdet.

Pariksa Apdet Windows bakal ngamimitian ngundeur apdet

5. Sakali apdet diundeur, install aranjeunna, sarta Windows anjeun bakal jadi up-to-date.

Metoda ieu tiasa Fix Driver Corrupted Expool error on Windows 10 sabab nalika Windows diropéa, sadaya drivers diropéa, anu sigana ngalereskeun masalah dina hal ieu.

Métode 3: Uninstall drivers bermasalah

1. Pencét Windows Key + R lajeng ngetik devmgmt.msc sareng pencét énter pikeun muka Ménéjer alat .

manajer alat devmgmt.msc

2. Salajengna, pastikeun teu aya wae alat masalah ditandaan ku a panyeluk konéng.

3. Lamun kapanggih, teras-klik katuhu dinya tur pilih uninstall.

cabut pamasangan alat USB anu teu dipikanyaho (Paménta Deskriptor Alat Gagal)

4. Antosan Windows uninstall eta lajeng reboot PC Anjeun pikeun otomatis install deui drivers.

Métode 4: Apdet BIOS (Sistem Input/Output Dasar)

Sakapeung ngamutahirkeun sistem BIOS anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan ieu. Pikeun ngapdet BIOS anjeun, angkat ka halaman wéb produsén motherboard anjeun sareng unduh versi BIOS pangénggalna sareng pasang.

Naon BIOS sareng kumaha ngapdet BIOS

Upami anjeun parantos nyobian sadayana tapi tetep macét dina alat USB anu henteu dipikanyaho masalah teras tingali pituduh ieu: Kumaha Fix Alat USB teu dipikawanoh ku Windows .

Métode 5: Perbaikan Pasang Windows 10

Metoda ieu mangrupikeun jalan terakhir sabab upami teu aya anu tiasa dianggo, maka metode ieu pasti bakal ngalereskeun sadaya masalah sareng PC anjeun. Perbaikan Pasang nganggo pamutahiran di tempat pikeun ngalereskeun masalah sareng sistem tanpa ngahapus data pangguna anu aya dina sistem. Jadi tuturkeun artikel ieu ningali Kumaha Ngalereskeun Pasang Windows 10 Gampang.

Éta éta anjeun parantos suksés Fix Driver corrupted Expool error on Windows 10 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan tulisan ieu, mangga naroskeun aranjeunna dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.