Hipu

3 Cara Ngarobih Surat Drive dina Windows 10

Dipasang dinaPanungtungan diropéa: 17 Pebruari 2021

3 Cara Ngarobih Surat Drive dina Windows 10: Nalika anjeun pasang deui Windows atanapi parantos ngamimitian PC anjeun pertama kalina, anjeun bakal perhatikeun yén sadaya drive atanapi jilid anjeun sacara standar ditugaskeun hurup drive ku Windows 10, ogé ka hareup anjeun badé ngarobih hurup ieu sareng dina tulisan ieu kami. bakal nutupan kumaha ngalakukeun éta. Sanaos anjeun nyambungkeun drive éksternal sapertos hard disk, atanapi USB saderhana, anjeun bakal perhatikeun yén Windows 10 bakal otomatis ngadaptarkeun hurup drive ka drive anu disambungkeun ieu.

Kumaha Ngarobih Surat Drive dina Windows 10

Prosés Windows cukup basajan, eta progresses ngaliwatan abjad ti A nepi ka Z napelkeun hurup drive sadia ka alat salaku disambungkeun. Tapi aya sababaraha hurup anu éntitas sapertos A & B ditangtayungan pikeun floppy drive, sedengkeun drive hurup C ngan ukur tiasa dianggo pikeun drive anu dipasang Windows dina éta. Atoh, tanpa miceunan waktos hayu urang tingali Kumaha Ngarobih Letter Drive dina Windows 10 kalayan bantosan tutorial anu didaptarkeun di handap ieu.

eusi[ nyumput ]

3 Cara Ngarobih Surat Drive dina Windows 10

Pastikeun pikeun nyieun titik balikkeun ngan bisi aya nu lepat.

Métode 1: Kumaha Ngarobih Surat Drive dina Windows 10 nganggo Manajemén Disk

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik diskmgmt.msc sareng pencét Enter pikeun muka Manajemén piringan.

diskmgmt manajemén disk

2. Ayeuna klik katuhu dina drive nu Anjeun hoyong ngaganti hurup drive pikeun lajeng pilih Robah hurup sareng Jalur Drive ti menu konteks.

ngarobah hurup drive jeung jalur

3. Dina layar salajengna, pilih hurup drive ayeuna ditugaskeun teras klik dina Robah kancing.

Pilih CD atawa DVD drive teras klik dina Robah

4. Pastikeun pikeun milih atawa pariksa Napelkeun hurup drive handap satuluyna pilih mana wae hurup drive sadia Anjeun hoyong napelkeun pikeun drive anjeun teras klik OKÉ.

Ayeuna robih hurup Drive ka hurup anu sanés tina turun-handap

5. Pencét Sumuhun pikeun mastikeun lampah anjeun.

6. Sakali réngsé, Anjeun bisa nutup Manajemén piringan.

Métode 2: Kumaha Ngarobih Surat Drive dina Komando Prompt

1. Pencét Windows Key + X lajeng pilih Komando Ajakan (Admin).

Komando Ajakan (Admin).

2.Ketik paréntah di handap ieu kana cmd teras pencét Lebetkeun saatos masing-masing:

diskpart
volume daptar (Catetan jumlah volume anu anjeun hoyong robih hurup drive)
pilih volume # (Ganti # ku nomer anu anjeun nyatet di luhur)

Ketik diskpart sareng daptar volume dina jandela cmd

napelkeun hurup = new_drive_letter (Ganti new_Drive_letter sareng hurup drive saleresna anu anjeun hoyong dianggo contona assign letter=G)

Ketik paréntah di handap ieu pikeun ngadaptarkeun hurup drive assign letter=G

Catetan: Upami anjeun milih hurup drive anu parantos ditugaskeun atanapi hurup drive henteu sayogi maka anjeun bakal nampi pesen kasalahan anu nunjukkeun sami, deui nganggo hurup drive anu béda pikeun suksés napelkeun hurup drive anyar pikeun drive anjeun.

3. Sakali réngsé, anjeun tiasa nutup ajakan paréntah.

Métode 3: Kumaha Ngarobih Hurup Drive dina Windows 10 nganggo Registry Editor

1.Pencét Windows Key + R lajeng ngetik regedit sareng pencét Enter pikeun muka Editor pendaptaran.

Jalankeun paréntah regedit

2. Navigasi ka konci pendaptaran di handap ieu:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMMountedDevices

Arahkeun ka MountedDevices teras klik katuhu dina drive teras pilih ganti nami

3. Pastikeun pikeun milih Alat anu dipasang teras dina jandela katuhu-klik katuhu dina nilai binér (REG_BINARY). (ex: DosDevices F :) pikeun hurup drive (ex: F) tina drive rék ngaganti hurup drive tur pilih Ganti ngaran.

4.Ayeuna ganti ngaran ukur bagian hurup drive tina nilai Biner di luhur ku hurup drive sadia contona. DosDevicesG: sarta pencét Lebetkeun.

Kumaha Ngarobih Hurup Drive dina Éditor Pendaptaran

5.Close Registry Editor jeung reboot PC Anjeun.

Disarankeun:

Éta éta anjeun parantos suksés diajar Kumaha Ngarobih Surat Drive dina Windows 10 tapi upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan tutorial ieu maka punten naroskeunana dina bagian koméntar.

Aditya Farrad

Aditya mangrupikeun profésional téknologi inpormasi anu ngamotivasi diri sareng parantos janten panulis téknologi salami 7 taun ka pengker. Anjeunna nyertakeun jasa Internét, mobile, Windows, parangkat lunak, sareng pituduh Kumaha-cara.